logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Rudolph’s Bakery is vanaf 18 mei te zien

Rudolph van Veen, één van de meest bekende tv-chefs van Nederland is vanaf 18 mei elke dag weer te zien op 24Kitchen. De Meesterkok en Meester Patissier maakt voor 24Kitchen een nieuwe reeks van zijn programma Rudolph’s Bakery waarin hij oogstrelende lekkernijen bakt waarvan je gaat watertanden. Of het nu om taart, brood, cake of koekjes gaat, Rudolph kan niet wachten om zijn passie voor bakken, weer te delen met Nederland. 

In de Bakery maakt hij dit nieuwe seizoen makkelijke recepten zoals smakelijke koeken en cakes die je in een handomdraai op tafel zet. Maar ook bakt hij prachtige, feestelijke taarten, hartige baksels en desserts. Van een Parijse vanille-aardbeientaart, Franse tompoucen, Slivovitsj Torta tot een Italiaanse Zuppa Inglese.

“De afgelopen periode heb ik zó vaak gehoord; we missen je op tv! Ik vind het erg leuk dat de Bakery weer open is, met volop nieuwe inspiratie voor iedereen die van bakken houdt!” aldus Rudolph van Veen.De kijker wordt vanaf 18 mei elke werkdag getrakteerd op heerlijke creaties.

Vanaf 18 mei zijn de nieuwe afleveringen van Rudolph’s Bakery elke werkdag om 15.00 uur te zien op 24Kitchen!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.