logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de meest romantische films en series van dit moment op Netflix

Of je dit jaar nou Galentine’s Day viert met je vriendinnen of kiest voor een avondje Netflix & Chill met je lover, voor de liefde hoef je deze Valentijn in ieder geval de deur niet uit. Dus steek de kaarsjes maar aan, want met de Netflix ‘Love is in the air’ must-watch series en films hangt er enkel nog romantiek in de lucht.

Liefde kent bij Netflix geen grenzen én geen tijd. Daarom presenteert Netflix de komende weken een reeks internationale nieuwkomers waar je vanzelf vlinders van in je buik krijgt.

streaming-banner-netflix

Nu te zien
Love to Hate You (Korea)
Voor een vrouwelijke advocaat die niet graag van mannen verliest en een wereldberoemde acteur die vrouwen wantrouwt, betekent liefde niets – totdat ze gedwongen worden met elkaar te daten.

Nu te zien
Love is Blind: After the Altar seizoen 3
Bekijk de voormalige verloofden van dit seizoen, een jaar na hun grote beslissing om te trouwen of single te blijven.

14 februari
In Love All Over Again (Spanje)
Sinds hun ontmoeting zijn Irene en Julio verliefd geworden, uit elkaar gegaan en hebben ze het opnieuw geprobeerd. Zullen ze ooit hun happy end krijgen?

14 februari
A Sunday Affair (Nigeria)
De loyaliteit van beste vriendinnen Uche en Toyin wordt op de proef gesteld wanneer ze ontdekken dat ze verliefd zijn geworden op dezelfde gecompliceerde man.

❤ Cupido’s Tip ❤
Op zoek naar meer liefde? Wist je dat Netflix codes heeft waarmee je op Valentijnsdag de perfecte film kunt zoeken en vinden? Of het nu gaat om eigenzinnige romantiek (36103), romantische komedies (5475) of klassiekers (31273) – Netflix heeft iets voor elke stemming.

14 februari
The Romantics (India)
We volgen in deze documentaire het verhaal van de legendarische Indiase filmmaker Yash Chopra en zijn zoon Aditya Chopra, die de geschiedenis van Indiase film veranderden toen ze hun onafhankelijke filmstudio lanceerden. Een liefdesbrief aan de Indiase cinema.

14 februari
Perfect Match
In deze strategische en verleidelijke datingwedstrijd moeten enkele van de populairste realitykoppels van Netflix bewijzen dat ze de ‘perfect match’ zijn, terwijl ze ook andere matches kunnen maken of breken.

15 februari
The Law According to Lidia Poët (Italië)
Dit is Lidia Poët, de eerste vrouwelijke advocaat in Italië. Je hebt waarschijnlijk nog nooit van haar gehoord, maar nu zul je haar nooit meer vergeten.

streaming-banner-netflix

15 februari
Eva Lasting (Colombia)
Een mysterieus tienermeisje arriveert op een jongensschool tijdens de jaren ’70 in Colombia. Ze wakkert hun verlangens aan en inspireert hen om hun passies na te jagen. Terwijl ze stereotypen doorbreekt, breekt ze gaandeweg ook de nodige regels en een paar harten.

❤ Cupido’s Tip ❤
Ben je er klaar mee om naar andermans liefdesverhalen te kijken? Speel de hoofdrol in je eigen verhaal met Netflix’ nieuwe game Too Hot To Handle: Love Is a Game. In dit spel, dat gebaseerd is op de hitserie, omring je je met sexy singles die allemaal strijden om jouw affectie. Ga je voor de liefde of geef je toe aan de verleiding?

16 februari
OMG! Oh My Girl (Thailand)
In de loop der jaren is de onhandige Guy steeds op het verkeerde moment voor de zelfverzekerde June gevallen, waardoor hij denkt dat het lot hen voor de gek houdt.

17 februari
A Girl and an Astronaut (Polen)
De terugkeer van een astronaut na een verdwijning van 30 jaar doet niet alleen een verloren liefde herleven, maar wekt ook de interesse van een bedrijf dat wil weten waarom hij niet ouder is geworden.

23 februari
Outer Banks seizoen 3
Als de Pogues betrokken raken bij de jacht van een gevaarlijke rivaal op een legendarische verloren stad, brengen nieuwe avonturen de vrienden naar het Caribisch gebied en ver daarbuiten.

28 februari
TOO HOT TO HANDLE: GERMANY
Tien prachtige singles ontmoeten elkaar in een tropisch paradijs. Ze weten niet dat ze, om de prijs van 200.000 euro te winnen, seks volledig moeten opgeven.

❤ Cupido’s Tip ❤
Wil je niet dat de romcoms je persoonlijke Netflix-aanbevelingen beïnvloeden? Je kunt titels na Valentijnsdag gemakkelijk uit je kijkgeschiedenis verwijderen. Ga hiervoor naar je account, klik op je profiel en kies voor ‘kijkactiviteit’. Om iets te verwijderen klik je aan de rechterkant op ‘verbergen’.

2 maart
SEX/LIFE seizoen 2
Team Cooper of Team Brad? De dramaserie met een provocerende nieuwe kijk op vrouwelijke identiteit en verlangen keert terug voor een langverwacht (en heet) tweede seizoen… Seizoen 1 kijk je nu al op Netflix.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.