logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Roblox – de beste avonturengames

Roblox is een geweldig online platform waarmee je verschillende games kunt spelen. Je kunt jouw eigen poppetje helemaal naar smaak en wens aanpassen, zodat je een unieke identiteit hebt. En als je eenmaal online bent, dan kun je veel verschillende games spelen, die juist door andere spelers zijn bedacht. Na het spelen geef je ze een cijfer en kun je weer een nieuwe game spelen. Hoe gaaf is dat? Maar er is één klein probleem. Hoe vind je de beste avonturengames in Roblox?

Verschillende games

omdat iedereen in principe een minispel in Roblox kan maken (je moet wel eerst leren programmeren in deze taal) kun je je voorstellen dat er ongelooflijk veel verschillende spellen te vinden zijn. Het is dan ook nog helemaal niet zo eenvoudig om daar de beste games uit te vinden!Het boek Roblox – de beste avonturengames zal je daar een hand meehelpen. In dit boek staan namelijk 40 voor de beste en spannendste games verzameld. Ieder spel heeft twee pagina’s gekregen in dit boek. Je krijgt een korte inleiding van een aantal regels, waarna je meteen te zien krijgt wat de bedoeling is van deze mini games. Op de rechterpagina lees je een viertal snelle tips en leer je ook meer over de betreffende programmeur.

Veel variatie

Omdat het spel Roblox zo vrij en open is, biedt het ook 1001 mogelijkheden om mee aan de slag te gaan. In dit spel vind je dan ook heel veel verschillende computerspellen, van race games tot behendigheidsspelen en van puzzelspellen tot spannende en vernieuwende avonturengames. Mijn persoonlijke favoriet! Ik ben dan ook blij met deze verzameling van 40 nieuwe en spannende spellen om te ontdekken en uit te proberen.


Ga direct naar Roblox – de beste avonturengames op BOL.com.

Recensie over Roblox – de beste avonturengames

Roblox is een ‘open source platform’, waarin nieuwe spellen gemaakt kunnen worden door iedereen, en die dan ook meteen door iedereen te spelen zijn. Een geweldig concept dat zowel jonge als oude gamers en programmeurs aantrekt! In dit boek staan 40 avonturengames verzameld, wat je uren lang zoet zal houden. Het boekje is eenvoudig in opzet: je krijgt een korte inleiding tot het spel, een aantal tips en – heel aardig – een korte kennismaking met de betreffende programmeur.

Score: 7


Informatie

Titel: Roblox – de beste avonturengames
Auteur:
Uitgever: Meis en Maas
Aantal pagina’s: 96
Type boek:
Leeftijd: vanaf 10 jaar
ISBN: 9789030503910
Prijs: 12.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.