logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ring komt met spotgoedkope videodeurbel

Ring is bij iedereen wel bekend door het vertrouwde deuntje, dat je ook op de reclames goed te horen krijgt. De videodeurbellen zijn geweldige apparaten, die je leven een stukje makkelijker maken. Vanaf mei kun je een nieuwe en goedkope variant kopen: een bedrade versie van de Ring Video Deurbel. De Ring Video Doorbell Wired is bovendien hun kleinste bedrade deurbel tot nu toe. Voor nu is de draadloze Ring Doorbel de goedkoopste optie, met een prijs van 99 euro.

Ga direct naar Ring Video Doorbell op BOL.com.

Betrouwbare thuisbeveiliging

De Ring Video Doorbell Wired kan worden aangesloten op de bestaande deurbelbedrading. Hij biedt alles wat nodig is om thuis of onderweg te zorgen voor gemoedsrust. Standaardfuncties van de Ring Video Doorbell Wired zijn onder meer 1080p HD-video met nachtzicht en tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking. De bel biedt een duidelijk gezichtsveld en de mogelijkheid om bezoekers vanaf elke locatie te zien en te spreken. Personaliseerbare bewegingsdetectie stellen klanten in staat om specifieke zones te creëren om meldingen te activeren en ook kunnen er privacyzones worden ingesteld om gebieden vrij te stellen die een huiseigenaar niet wil bewaken. Nadat alle zones zijn ingesteld, stuurt de bewegingsdetectie een melding naar de Ring-app als er beweging wordt waargenomen binnen een bepaalde afstand van de deurbel.

Bekijk hier een video van de Ring Video Doorbell Wired:

Ring-abonnement

Voor abonnees van het Ring Protect Plan (al vanaf 3 euro per maand per apparaat) zijn extra mogelijkheden beschikbaar, zoals Advanced Pre-Roll. Dit biedt een videopreview van zes seconden na bewegingsdetectie aan de voordeur, zodat gebruikers kunnen zien wat de melding veroorzaakte. Andere mogelijkheden zijn de personendetectie, die alleen een melding stuurt wanneer er een persoon gedetecteerd wordt en meldingen met afbeelding, dat een snelle preview in realtime biedt van wat er gebeurt voordat de gebruiker de Ring-app opent.

Eenvoudige bediening met één app

Na installatie is de Ring Video Doorbell Wired gemakkelijk te gebruiken en heb je zelf volledige controle via de Ring app. Je kunt je meldingsvoorkeuren instellen, je eigen bewegingsdetectie- en privacyzones creëren en ook snel andere Ring-camera’s, Ring Chimes en het nieuwe Ring Alarm verbinden om een compleet beveiligingssysteem voor het hele huis te creëren. Hoewel de Ring systemen nog niet goed samenwerken met Google Assistent, is er wel een heldere koppeling met het eigen Alexa-systeem. Activeer de Ring Skill in de Alexa-app en zeg: “Alexa, show me the front door” om livebeeld op je Alexa-apparaat te zien, of zeg: “Alexa, talk to front door” om te praten met degene die voor de deur staat.

Prijs en beschikbaarheid

De Ring Video Doorbell Wired zal vanaf mei te koop zijn voor 59 euro op Ring.com en Amazon. Meld je vandaag nog aan om een melding te ontvangen wanneer de Ring Video Doorbell Wired beschikbaar is.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.