logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak kennis met de Floodlight Cam Wired Pro van Ring

Ring, het bedrijf met de missie om buurten veiliger te maken, brengt de Floodlight Cam Wired Pro op de markt. De Floodlight Cam Wired Pro is Ring’s meest geavanceerde beveiligingscamera voor buiten met 3D-bewegingsdetectie en vogelperspectief-functie. De Floodlight Cam Wired Pro is een nieuw soort schijnwerper die voortbouwt op de features van de populaire Ring Floodlight Cam om gebieden buitenshuis te monitoren via ledlampen die activeren als het apparaat beweging detecteert en via HD-video. Dit geeft huiseigenaren meer inzicht in wat er op hun terrein gebeurt.

Floodlight Cam

Jamie Siminoff, oprichter van Ring en Chief Inventor: “Vier jaar geleden hebben we de standaard schijnwerper opnieuw uitgevonden met onze oorspronkelijke Ring Floodlight Cam en brengen we meer geavanceerde functies naar dit apparaat met de Floodlight Cam Wired Pro. Doordat we onze 3D-bewegingsdectectietechnologie en vogelperspectief-functie hebben uitgebreid naar de Floodlight Cam Wired Pro, kunnen we onze klanten nu meer inzicht geven over wat er op hun terrein gebeurt, voor meer gemoedsrust.”

Floodlight Cam Wired Pro

Dankzij het recentelijke nieuwe ontwerp is de Floodlight Cam Wired Pro nu de meest geavanceerde camera voor buiten in Ring’s productlijn. De camera is uitgerust met al Ring’s nieuwe, innovatieve features: 3D-bewegingsdetectie, vogelperspectief-functie, sirene en nachtzicht in kleur. Daarnaast helpt de nieuwe Audio+ gebruikers om preciezer te kunnen horen wat er gebeurt dankzij het heldere, duidelijke geluid uit de sensormicrofoon voor betere audio en echo-onderdrukking. De Floodlight Cam Wired Pro is te verbinden met WiFi en kan bedraad aangesloten worden op de buitenkant van het huis zodat hij altijd stroom heeft. Klanten kunnen dankzij de Floodlight Cam Wired Pro overal en op elk tijdstip controleren wat er op hun terrein gebeurt vanaf hun mobiel of via een apparaat met Alexa-functie. Ook kunnen ze bezoekers in realtime zien en direct met hen praten.

Privacy en veiligheid

De Floodlight Cam Wired Pro is ontworpen met privacy en veiligheid in het achterhoofd. De camera beschikt over geavanceerde functies als personaliseerbare bewegingszones die een gebeurtenis activeren en privacy zones om gebieden in het gezichtsveld van de camera uit te sluiten van het opnemen van video voor meer privacy.

Uitbreiding van 3D-bewegingsdetectie rond het huis

Ring is toegewijd aan het bieden van nieuwe features die klanten helpen om de mogelijkheden van hun camera’s nog beter te benutten. Daarom breidt het merk zijn 3D-bewegingsdetectietechnologie uit naar de Floodlight Cam Wired Pro om klanten meer controle te geven over de bewegingsmeldingen die zij ontvangen.

Dankzij de 3D-bewegingsdetectietechnologie stelt de Floodlight Cam Wired Pro huiseigenaren in staat om zelf te beslissen welke delen van hun huis ze willen monitoren door het instellen van virtuele afstandsgrenzen. De radarsensoren kunnen bepalen wanneer een object deze grenzen overschrijdt door de specifieke afstand tot de camera te meten. De camera wordt geactiveerd zodra die grens is overschreden en stuurt huiseigenaren een bewegingsmelding.

De vogelperspectief-functie is gebaseerd op de 3D-bewegingsdetectie en biedt een overzichtsweergave van de bewegingsgebeurtenissen die in het zichtveld van de camera plaatsvinden. Daarnaast geeft de functie duidelijk het pad weer dat bezoekers volgen als ze het huis bezoeken. Deze nieuwe feature is ook beschikbaar op de Ring Video Doorbell Pro 2 en geeft een visuele representatie weer van het pad dat een bezoeker heeft gevolgd vanaf het moment dat deze het gebied binnen de afstandsgrens betrad, maar nog voordat de bewegingsmelding is verstuurd. Hiermee geeft de Floodlight Cam Wired Pro de huiseigenaar meer inzicht in wat er precies gebeurt terwijl hij of zij individuele video’s van verschillende apparaten in de Ring-app bekijkt.

De Floodlight Cam Wired Pro is vanaf de komende maanden te koop voor €249 op Ring.com en Amazon.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.