logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Laat je deurbel meedoen met Halloween


Met het bovennatuurlijke seizoen voor de deur, is het tijd om na te denken over hoe je je huis klaar gaat maken voor Halloween. Bij Ring hebben ze een aantal coole suggesties die je zullen helpen om van je eigen huis een beetje meer een spookhuis te maken.

Spookachtige groeten

Maak je klaar om elke bezoeker te begroeten met een verrassend antwoord wanneer ze deze Halloween op je Ring videodeurbel drukken. Met de functie Snelle antwoorden [1] kun je kiezen uit een selectie van automatische reacties met Halloween-thema die de deur voor je kunnen beantwoorden. Dus of je nu thuis of afwezig bent als er een trick of treater langskomt, je kunt de deur beantwoorden met een passend opzienbarend bericht. Lees hier hoe je automatische reacties instelt op je Ring Video Deurbel. Zo laat je Dracula of een heks antwoord geven op een bezoekje van je postbode!

Angstaanjagende tonen

Een manier om het binnen wat griezeliger te maken, is om het geluid van je Ring Chime aan te passen. Ook hier heeft Ring zijn best gedaan om het wat spanneder te maken, met krijsende vrouwenstemmen, krakende deuren, orgelmuziek en natuurlijk mogen monsters, vleermuizen, heksen en vampieren ook niet ontbreken. Zo stel je een nieuw geluid in voor je Ring Chime gong:

  • Open de Ring app
  • Tik in het hoofdcherm op Chimes
  • Tik op de chime waarvan je het geluid wilt aanpassen
  • Tik op Audio Instel.
  • Klik vervolgens op Chime Geluiden
  • Je kunt nu de geluiden aanpassen voor Rings of Bewegingen (bovenin)
  • Kies het gewenste geluid en het volume waarop het geluid moet afspelen
  • Heb je een geluid gevonden? Tik dan op Wijzigingen opslaan

Deurbel aanpassen

Maar wist je ook dat je het uiterlijk van je deurbel kunt aanpassen? Ring heeft namelijk faceplates, waarmee je het onderste deel van je deurbel een nieuw uiterlijk kunt geven in verschillende kleuren en thema’s. Zo pas je de standaard zwarte of grijze voorkant aan in een winters tafereel… of pas je hem aan voor Halloween met hun speciale Halloween faceplate voor de Ring Doorbell 3 of 4. Verwisselen is zo gebeurd: het schroefje aan de onderkant even loshalen, faceplate op de deurbel klikken en het schroefje weer vastdraaien. Een kind kan de was doen!

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.