logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuws: dit is de Ring Battery Video Doorbell Pro


In 2021 kondigde Ring de eerste Pro-deurbel aan. Deze productserie gebruikt de beste radartechnologie om de nauwkeurigheid van bewegingsmeldingen te verbeteren. Deze serie krijgt een uitbreiding: de Ring Battery Video Doorbell Pro, de meest geavanceerde Ring deurbel op batterijen tot nu toe.

Verfijnde bewegingsdetectie

Dankzij radargestuurde 3D-bewegingsdetectie zijn de bewegingsmeldingen van de Battery Video Doorbell Pro nauwkeuriger. Met de geavanceerde functies, zoals zicht vanuit vogelperspectief, kun je van bovenaf gezien een locatie kiezen om in de gaten te houden. Daarmee is het dus afgelopen met meldingen voor iedere auto of fietser die voorbijkomt, en krijg je alleen meldingen wanneer iemand jouw voordeur nadert. Ook is de Battery Video Doorbell Pro toegerust met 1536p HD-video, Audio +, en deurbelberichten.

Ultieme beeldkwaliteit met Ring-zicht

Met de Battery Video Doorbell Pro gaat de beeldkwaliteit nog veel verder dan 1536p HD-video. Zo beschikt de slimme deurbel over een heldere lens, die gekoppeld is aan hoogwaardige beeldsensoren voor hoge videokwaliteit. Dankzij de dynamische beeldverwerking en de uiterst efficiënte compressie krijg je beeld met levensechte kleuren en scherpte, of je nu naar livebeeld kijkt of naar een video-opname van de avond ervoor. De Ring Battery Video Doorbell Pro beschikt over verbeterde beeldsensoren met onder meer scherpe, heldere kleuren. Zo is bijvoorbeeld straatverlichting al voldoende voor de Battery Video Doorbell Pro om je kleuren te laten zien.

Haal nog meer uit de Battery Video Doorbell Pro

De Battery Video Doorbell Pro werkt naadloos samen met andere Ring-apparaten. Je kunt dus een heel thuissysteem opzetten door je videodeurbel te koppelen aan andere Ring-apparaten, zoals de Stick Up Cam Pro of Ring Alarm. Met een optioneel abonnement op Ring Protect haal je nog meer uit je apparaat met toegang tot functies als cloudopslag, persoon– en pakketmeldingen, meldingen met afbeelding, en verschillende standen. Daarnaast kun je bewegingsmeldingen ontvangen op compatibele Alexa-apparaten.

Beschikbaarheid

De Battery Video Doorbell Pro is vanaf 20 maart verkrijgbaar voor € 229,99 op Ring.com en via Amazon en geselecteerde verkopers.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.