logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk Rick en Morty seizoen 7 op HBO Max

Het zevende seizoen van de populaire animatieserie voor volwassenen RICK AND MORTY van Adult Swim gaat op maandag 16 oktober a.s. in première op HBO Max. De serie volgt een sociopatische geniale wetenschapper die zijn timide kleinzoon meesleept op waanzinnig gevaarlijke avonturen door het universum.

Het zevende seizoen van RICK AND MORTY, een wereldwijd fenomeen, zal te zien zijn in meer dan 134 landen in 38 talen. Het is de meest bekeken animatieserie voor volwassenen op HBO Max in Europa en staat in de top tien van de meest populaire titels op het platform. De serie heeft twee Emmy Awards gewonnen, voor “Outstanding Animated Program” en is momenteel genomineerd voor een derde.

Merchandise koop je bij:

“It’s happening,” bevestigt Michael Ouweleen, hoofd van Adult Swim. “Thanks to the talent of the entire show team, we can all enjoy 10 new episodes that yet again raise the bar for comedy and animation. This season proves that the geniuses at work on ‘Rick and Morty’ are just getting started.”

Rick en Morty zijn terug en klinken meer als zichzelf dan ooit! Het is seizoen zeven en de mogelijkheden zijn eindeloos: wat is er aan de hand met Jerry? EVIL Zomer?! En gaan ze ooit terug naar de middelbare school?! Misschien niet! Maar laten we het uitzoeken! Er is waarschijnlijk minder pis dan vorig seizoen. “Rick and Morty”, 100 jaar! Of in ieder geval tot seizoen 10!

streaming-banner-hbo-max

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.