logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Rhenen Outdoor, sportieve activiteiten


rhenen outdoorOp zoek naar een actief uitje? Rhenen Outdoor organiseert activiteiten voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, familiedagen etc. Voor een leuke en sportieve dag in de buitenlucht zit je bij Rhenen Outdoor goed!

De activiteit is geschikt voor:
Er zijn bij Rhenen Outdoor heel veel buiten activiteiten mogelijk. Zowel voor de jongere als voor oudere gasten; voor iedereen zit er wel iets bij. Kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar, en zijn te boeken voor groepen vanaf 8 of 10 kinderen. Met een groep volwassenen is de keuze overvloedig. Ook voor groepen die wat rustigers willen doen.

Deze activiteit(en) kan je hier doen:
Voor kinderfeestjes kun je gaan schatzoeken met een GPS ontvanger of op interactieve steptocht. Ook is er nog GPS-spellencircuit waarbij kracht, slimheid en creativiteit worden getest. Of een creatief kinderfeestje gecombineerd met een uurtje steppen of GPS-speurtocht.

Voor de volwassenen zijn er nog meer activiteiten bij Rhenen Outdoor. Om maar wat activiteiten op te noemen: kanoën, steppen, GPS-activiteiten, koreaans koken, zeskamp, stepperbike, varen, vogelexcursie etc. Voor een volledig overzicht kijk je op de site van Rhenen Outdoor.

Tijdsduur van het feestje:
De tijdsduur is helemaal afhankelijk van de activiteit die je boekt. Een kinderfeestjes duurt gemiddeld 2,5 uur. De andere groepsactiviteiten variëren van 1,5 uur tot wat je er zelf van maakt.

Eten en drinken op de locatie:
Naast de activiteiten kun je bij Rhenen Outdoor ook terecht voor een hapje en een drankje. Van koffie/thee met gebak, tot luxe lunch, of een Italiaanse pizzacatering. Maar ook buiten deze standaard programma’s denkt Rhenen outdoor met je mee en maakt een programma dat aansluit bij je wensen.

Informatie
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Kosten: kijk op de site (kinderfeestjes en groepsactiviteiten vanaf € 10,- pp)

Rhenen Outdoor
Boslandweg 29, 3911 VD RHENEN
Website: rhenenoutdoor.nl

[disclaimer]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.