logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: Wilkinson Hydro Trim & Shave


Of het nu gaat om lichaamshaar of intiem haar – voor veel mannen verhoogt regelmatig scheren de feel-good factor. En hoewel er een aantal opties zijn om lichaamshaar te scheren, zijn er weinig die je zowel laten trimmen als echt glad laten scheren. Wilkinson komt met een 2-in-1 apparaat dat de beste eigenschappen van nat en elektrisch scheren combineert: de nieuwe Hydro Trim & Shave. Daarmee kun je elektrisch trimmen, maar ook glad scheren met het vertrouwde Wilkinson scheermes!

Voor body en ballen

Dankzij de elektrische toevoeging aan de Wilkinson Hydro Trim & Shave kun je met het elektronische scheermes grovere lichaamsbeharing trimmen en in vorm stylen in dien gewenst. Het scheerapparaat werkt op batterijen en is eenvoudig in de bediening. Natuurlijk beschikt het over de nodige bescherming, wat zeker prettig is voor de gevoelige delen. Het smalle, ronde meskop van de nieuwe Hydro Trim & Shave bereikt zonder problemen zelfs de meest schuine plekken en zorgt voor een rondom glad gevoel.

Gladde afwerking

Wil je echt glad door het leven gaan? Dan draai je het scheermes 180 graden om gebruik te maken van het beproefde 5-mesjessysteem van Wilkinson. Dit scheermesje is niet alleen heel effectief, maar is ook speciaal ontwikkeld voor het scheren van gevoelige delen van het lichaam. Zo zijn ze voorzien van aloë vera-geldepots aan beide zijden van het mesje. Naast een gladde beweging voegt het ook een verzorgend en verzachtend laagje toe, wat irritaties voorkomt. Want dat is wel het laatste dat je wilt!


Recensie over Wilkinson Hydro Trim & Shave

Of je nu je borsthaar kort wilt houden of je schaamstreek wil voorbereiden op een date night: de Wilkinson Hydro Trim & Shave staat voor je klaar en zorgt voor een makkelijk, veilig en comfortabel gevoel. Dankzij de kleine scheerkop van het elektrische deel kun je de lastigste plekjes zonder problemen bereiken, waardoor je overal een glad resultaat kunt behalen. Daarbij kun je zelf kiezen of je stopt bij de tondeusefunctie, of dat je het scheermes even omdraait om met het scheermes de randjes bij te werken of door te scheren voor een spiegelglad resultaat. Het 5-messsysteem met de aloë vera-geldepots zijn daarbij een comfortabele, veilige en verzorgende keuze.

Score: 8


Informatie

Wilkinson Hydro Trim & Shave
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 23 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.