logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: Verzorgd tot in de puntjes met Owen Smith


Mannen hebben niet zo’n goede naam als het op mode aankomt. Op de één of andere manier lukt het vrouwen in ieder geval om veel meer tijd vrij te maken voor wat uiterlijke verzorging en het matchen van de juiste outfit. Tijd om daar verandering in aan te brengen, vind je ook niet? Want ook mannen mogen er natuurlijk goed uitzien – en daarbij kunnen de kleinste dingen helpen. Heb je bijvoorbeeld al eens naar je schoenveters gekeken?

Saai naar kleur

owen smith style kitAls je nette schoenen draagt, zullen die sokken ongetwijfeld zwart zijn. Of heel, heel donker bruin. Een kleur die matcht bij je schoenen, zodat ze nauwelijks opvallen. Klopt, nietwaar? Daar draag je dan – hoe kan het ook anders – zwarte sokken in, of donkergrijze, zodat ze nauwelijks opvallen. Sokken zijn immers maar saaie dingen, die je beter kunt verstoppen. Jammer – want je kunt er zo’n leuke dingen mee doen! En grappig ook dat er zo veel cultuurverschillen zijn. Zo heb ik bij mijn opleiding een paar uitwisselingsstudentes uit België gehad. Alle jongens (ik zat op de PABO, dus: alle drie) droegen steevast witte sportsokken. Zonder er verder over bij na te denken. En wat bleek? Net over de grens, op de Vlaamse lerarenopleiding, droegen de jongens juist heel kleurige sokken, zelfs met cartoonfiguurtjes. Daar waren witte sokken absoluut uit den boze!

Figuurlijk

Nu bedoel ik natuurlijk niet dat je ineens sokken moet gaan dragen met allemaal stripfiguren erop. Dat staat niet echt volwassen. Maar sokken met een kleurtje, dat kan natuurlijk best. En hoe cool zou het zijn dat je twee vliegen in één klap slaat, waarbij je een coole twist geeft aan je outfit door je sokken te laten matchen bij je schoenveters? Bij Owen Smith is dat een koud kunstje: daar koop je sokken en veters die bij elkaar passen. Zelfs setjes, zodat je de veters kunt uitwisselen. Zo heb je een set met een groene, oranje en blauwe set sokken en veters. Dat zet wel even een stempel op je outfit, gekleurde veters met matching sokken! Maar let wel dat de kleur natuurlijk bij de rest van je kleren moet passen.

Conclusie over Owen Smith veters en sokken

Een geweldige manier om je outfit een boost te geven is om je veters en je sokken aan te pakken. Bij Owen Smith koop je coole sets van veters en sokken die bij elkaar passen – en die zelfs uitwisselbaar zijn.

Door:
Score: Owen Smith veters en sokken krijgt 8 van de 10 punten.

Informatie

Gekleurde sokken en veters, Owen Smith
Klik hier voor de
Prijs: 35 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.