logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: Nivea Men Deep – verzorging voor echte mannen

De moderne man weet als geen ander dat een goede verzorging ontzettend belangrijk is. Goed voor de dag komen, aandacht voor jezelf en een onfeilbare eerste indruk achterlaten: dat is kan het verschil maken tussen slagen of falen. Maar om er uren mee bezig te zijn? Nee, dat is nou ook weer niet de bedoeling. Gelukkig zijn er mogelijkheden genoeg om het beste uit twee werelden te krijgen: een goede verzorging op een makkelijke manier. Gewoon, door je dagelijkse routine te verrijken met de producten van Nivea Men Deep, bijvoorbeeld. Pluspunt voor de badkamer: die wordt er ook een stukje stoerder op, dankzij de zwarte verpakkingen met de stoere designs!

Verzorging voor mannen

Daarbij is het ook altijd goed om als man speciale verzorgingsproducten te gebruiken voor mannen. De mannenhuid stelt namelijk andere eisen aan verzorgingsproducten dan een vrouwenhuid! De Black Carbon-formule is speciaal ontwikkeld voor die robuuste en stoere mannenhuid en zorgt niet alleen voor een goed verzorgd uiterlijk, maar ook nog eens voor een mannelijke geur van donker hout. Win-win, nietwaar?

Complete lijn

De nieuwe Nivea Men Deep-lijn is zo uitgebreid dat je iedere stap van je ochtendritueel kunt omvatten in die donkere houtgeuren. Bovendien zijn alle producten helemaal toegespitst op het verzorgen van de (jonge) mannenhuid. De verzorgingslijn bevat een anti-transpirant spay en roll-on, een scheerschuim, een aftershave lotion, een gezichtsreinigingsproduct, een shampoo en een douchegel. Het belangrijkste ingrediënt in de meeste Nivea Men Deep producten is Black Carbon, dat in iedere formule verwerkt is. Deze krachtige formule zorgt voor een krachtige reiniging van zowel huid als haar. Het werkt als een magneet op vuildeeltjes en overtollig talg, waardoor restjes vuil doeltreffend worden verwijderd. Het resultaat is een langdurig schoon gevoel en een effectieve bescherming.

De producten zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen. De adviesprijzen zijn:

NIVEA MEN DEEP Scheerschuim: € 3,49
NIVEA MEN DEEP Face & Beard Wash: € 5,99
NIVEA MEN DEEP Aftershave Lotion: € 9,95
NIVEA MEN DEEP Anti-Transpirant Spray: € 4,19
NIVEA MEN DEEP Anti-Transpirant Roll-On: € 4,19
NIVEA MEN DEEP Shampoo: € 3,49
NIVEA MEN DEEP Douchegel: € 3,49 (250ml), € 5,49 (500ml)

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.