logo-liggend-wit-donkerblauw

Review: Leitz MyBox voor een stoer en opgeruimd kantoor

Een Clean Desk policy klinkt goed, en het werkt ook fijn, maar het is zo lastig om vol te houden! Telkens alles opruimen en een plekje geven… het kan, maar het werkt vooral als je het jezelf zo makkelijk mogelijk maakt. Dat je ook genoeg mogelijkheden hebt om alles netjes op te ruimen. Dan schep je ook mogelijkheden om er wat makkelijker in te stappen. Wij probeerden de Leitz MyBox opbergdozen uit.

Opbergdozen in kleur

De Leitz MyByx dozen zijn van wit hoogglans kunststof met een accentkleur. Of beter gezegd: de bodem heeft een uitgesproken kleur, die je ook aan de zijkant nog net even kunt zien. Je kunt kiezen uit roze, blauw, lime of wit. Wij kozen voor een blauwe accentkleur, dat is lekker fris en stoer. Om de mogelijkheden even te ontdekken gaan we ook voor alle varianten en vormen, van elks een. Dan pas kom je er het snelst achter hoe je het makkelijkst kunt werken.

Modulair

Het meest gave aan de Leitz MyBox is dat het hele systeem modulair is. Het is zo multifunctioneel dat je er bijna alle kanten mee op kunt. Zo heb je de grote bak, genoeg om A4-tjes in te leggen. Daar kun je een perfect passende inzet in kopen met een vakkenverdeling, die je dus een stukje in de bak laat zakken. Je kunt er echter ook voor kiezen om een smal vakje midden in de bak te zetten, of de medium-formaat bak met deksel. Wil je dat niet? Dan kun je twee medium bakken overdwars op het deksel van de grote bak zetten. Ze laten zich bovendien heel praktisch stapelen, omdat de deksels een kleine opstaande rand hebben.


Recensie over Leitz MyBox

De Leitz MyBox maakt van ieder kantoor een paradijs voor opruimfreaks. En wannabe-opruimers. Door te zorgen voor een goed en toegankelijk systeem om spulletjes op te ruimen maak je het ook een stuk makkelijker om op te ruimen. Het is belangrijk dat je weet welke producten je wil opbergen en op welke manier. Leg spullen die je bijna nooit nodig hebt wat onderop de stapel bakken, spullen die je vaker nodig hebt houd je binnen handbereik. De bakken zijn goed en degelijk uitgevoerd. Het smetteloze wit is goed schoon te houden, de accentkleuren vormen een mooie afwisseling. De MyBox maakt zelfs van de grootste sloddervos een opruimexpert!

Score: 8


Informatie

Leitz MyboxLeitz
Klik hier voor de website
Prijs: 5.55 euro.

Ga direct naar Leitz Mybox op BOL.com.

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.