logo-liggend-wit-donkerblauw

Review: Kneipp for men


Mannen mogen genieten. Het lijkt er soms op dat mannen gewoon robuuste werkpaarden moeten zijn, maar door af en toe even wat gas terug te nemen houd je het veel langer vol. Ja, toch? Die ontspanmomenten kunnen ook heel klein zijn, zoals even lekker douchen of genieten van een goede kop koffie! Zo til je een gewoon momentje even naar een hoger plan. En dat wordt nu weer wat makkelijker, dankzij een paar nieuwe producten uit het Kneipp MEN doucheassortiment. Hierin bevinden zich namelijk een nieuwe douche foam en 2-in-1 shampoo & douche combinatie.

Kneipp MEN 2-in-1 douche Nature Feeling

De nieuwe Kneipp Nature Feeling zorgt voor een frisse geur in de ochtend. Het bevat exotische ingrediënten als buffelgras, IJslands kostmos en dennen. Een beetje jammer dat er heel specifiek wordt geduid welk gras en mos er te ruiken is, maar dat het type den niet wordt gespecificeerd, maar dat is een kleine smet op dit product. De gel is stevig en bijna dik te noemen. Daardoor kun je hem heel fijn doseren en aanbrengen op je huid of haar. Je leest het goed: deze douchegel is een 2-in-1! Dat scheelt weer een flacon op de badkamer. De frisse buitengeur is trouwens niet heel dominant of overdadig aanwezig, wat hem een prettige wakkerworder maakt. Adviesprijs € 5,99 (200ml).

Kneipp Men douche foam warm woods

Ook de zijdezachte douchefoam Warm Woods neemt je mee naar buiten, dankzij de warme geuren van cedernoot en eik. Persoonlijk vind ik deze foam een groter genietgehalte hebben dan de douchegel, vooral dankzij de zijdezachte structuur en het gevoel op je handen en huid. De foam ontwikkelt zich als een malle: Een klein drukje levert al een imposante bol foam op. De douche foam is ook body shave geschikt. Adviesprijs € 8,49 (200ml). Ook dit product is vrij van conserveringsmiddelen, paraffine, minerale oliën, siliconen en microplastics.

6 geuren

Het Kneipp MEN doucheassortiment bestaat uit 6 geuren, variërend van fris tot kruidig tot houtachtig. Voor wie van frisse geuren houdt zijn Cool Freshness en Ready to go ideaal! De Nature Feeling en Recharging douches zijn kruidig en verrassend en de Men Only en Warm Woods zijn warm en houtachtig. (bekijk hier de producten)

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.