logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: KFit Trainer


Sporten is gezond – mits je het met mate doet. Net als alles eigenlijk – het wordt ongezond als je d’r te veel van doet. Té intensief, té ongecontroleerd, té zwaar. Maar hoe blijf je op een verantwoorde manier aan het bewegen? En hoe zorg je ervoor dat je niet een aparte kamer hoeft in te richten in huis, die je als sportstudio kunt gebruiken? De KFit Trainer belooft een oplossing: het is een 7-in-1 oplossing voor al je sportieve activiteiten!

Multifunctioneel

Ja, je hebt helemaal gelijk: de KFit Trainer ziet er wat uhm… apart uit. Maar geloof me: die vormgeving heeft echt wel een doel! Het groene apparaat heeft bovendien een paar verrassingen in zich die het nog praktischer maken. En als je de oefeningen een beetje onder de knie krijgt, dan kun je ‘m gebruiken als alternatief voor je halters, je dumbbels en je kettlebell, maar gebruik je hem ook als foamroller voor je rug. Aan de zijkanten kun je zelfs nog twee handvatten laten schieten, zodat je hem als absroller kunt gebruiken of als halter.

Trainen maar

Omdat de KFit Trainer echt een uniek apparaat is, is het zeker welkom dat je wat richtlijnen krijgt over wat je allemaal met de KFit Trainer kunt. Naast een poster wordt er ook een dvd meegeleverd met een aantal oefeningen. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk, maar dankzij de instructie-dvd hebt je niet alleen een goede training te pakken, maar weet je ook wat je met het apparaat kunt. Met die kennis in je achterhoofd kun je natuurlijk alle kanten op!

Full Body

Omdat de KFit Trainer een los element is, kun je hem op verschillende manieren inzetten. Je kunt hem natuurlijk gebruiken voor je armen, nek en schouders, maar gebruik je hem als kettlebell, dan train je ook meteen je rug en benen. In de meegeleverde gids en dvd (met een 6-weeks programma) krijg je ook trainingssuggesties voor je onderlichaam. Een groot voordeel van zo’n klein fitnessapparaat! Wil je meer uitdaging? Dan kun je de KFit Trainer uitbreiden met zwaardere gewichten, zodat je nog meer effect behaalt uit je trainingen.

Conclusie over KFit Trainer

De KFit Trainer is echt een briljante manier om bezig te zijn met sport, gewoon vanuit je woonkamer, slaapkamer… zelfs de keuken is groot genoeg! Het handige apparaat heeft heel wat functies in huis, zodat je vrijwel iedere spier van je lichaam wel kunt gebruiken. Dankzij de handige instructie-dvd (met een schema voor 6 weken) en het instructieboekje weet je in no-time wat je allemaal kunt met deze trainer. Wil je intensiever trainen? Dan kun je de KFit Trainer uitbreiden met zwaardere gewichten.

Door: CooleSuggesties
Score: KFit Trainer krijgt 9 van de 10 punten.

Informatie

KFit Trainer
Klik hier voor de website
Prijs: 79.95 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.