logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Winactie + review Jack Ryan blu-ray

Deze laatste reeks van zes afleveringen van Jack Ryan volgt direct op het derde seizoen. Nadat hij zijn naam heeft gezuiverd, is Jack Ryan nu waarnemend adjunct-directeur van de CIA, terwijl waarnemend directeur Elizabeth Wright wacht op haar inhuldiging door de Senaat. Maar rustig blijft het natuurlijk niet. Er wordt een politieke moord gepleegd in Afrika, waar Zuid-Amerikaanse drugskartels mee gemoeid liken te zijn. Ze brengen zelfs de wereldorde aan het wankelen, waardoor Jack gedwongen wordt om weer het veld in te duiken.

Ryan en November

Ryan bundelt zijn krachten met de ervaren veldofficier Mike November en de mysterieuze agent Domingo Chavez om het spoor van intriges en spionage in het buitenland te volgen. Ondertussen onderzoekt Ryans baas, mentor en beste vriend Jim Greer een diepgewortelde samenzwering in de Verenigde Staten. Vooral November en Chavez hebben een leuke chemie, met een vleugje competitie erin om de kijker even te vermaken.

Moderne Jack

Het is soms lastig om te beseffen, maar de boeken met Jack Ryan in de hoofdrol bestaan al ruim 40 jaar. Er zijn al een aantal films gemaakt met hem in de hoofdrol, maar misschien is deze serie wel het beste dat Jack had kunnen overkomen: John Krasinski weet zijn personage echt tot leven te brengen! Hoewel dit vierde seizoen als titel heeft ‘The Final Season’, is het eigenlijk ondenkbaar dat deze avonturen geen staartje krijgen.


Ga direct naar Jack Ryan, Seizoen 4 op BOL.com.

Recensie over Jack Ryan, Seizoen 4

CooleSuggesties topper

Jack Ryan is een bijzonder personage: een CIA-agent die zich (in tegenstelling tot veel mensen om hem heen) niet laat gekmaken door al die macht en mogelijkheden. Zijn fatsoen staat nog altijd voorop in deze serie. Hij iemand die altijd het juiste doet – en juist daarom een held is. Als je kijkt naar de serie in zijn totaliteit, is dit laatste seizoen misschien ‘meer van hetzelfde’, maar binnen het format van Jack Ryan is het nog altijd zeker de moeite waard. De acteurs zetten geweldige resultaten neer, de omgevingen zien er geloofwaardig uit en het verhaal is gewoon super spannend, met een enorm tempo en verrassende plottwists.

Score: 9


Informatie

Titel: Jack Ryan, Seizoen 4
Uitgever: Dutch Filmworks
Tijdsduur: 6×50 minuten
Genre: actie.
Kijkwijzer: Geschikt voor 16 jaar of ouderGrof taalgebruikBevat scenes met geweld

Films koop je online bij:

Winnen

Jack Ryan – Seizoen 4 is vanaf 26 april te koop in de winkel. Wij mogen 1x de blu-ray van Jack Ryan – the final season verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 15 mei.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.