logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: Flextrash


We maken met zijn allen heel wat rotzooi. Soms – eerlijk gezegd – te veel, soms ontkom je er niet aan. Maar het probleem is, dat je niet altijd de mogelijkheid hebt om dat afval correct en op een nette manier weg te gooien. Gelukkig zijn mensen inventief en bedenken ze allerlei manieren om die overbodige spullen ergens te laten, zodat je er niet over valt of dat ze minder in het oog springen. Er zijn echter een paar plekken in je omgeving waar je een heel nette en stoere oplossing kunt gebruiken: Flextrash!

Auto afval

Laat ik eens een voorbeeldje nemen. Stel: je bent met je gezin op pad en gaat een flink stuk rijden. Of je maakt zelf veel kilometers omdat je vaak naar klanten, evenementen of opdrachtgevers rijdt. Op zo’n momenten zul je vast wel iets eten of drinken. Je stopt bij een tankstation voor een voorverpakt broodje, drinkt je meegenomen pakjes drinken leeg en werkt het ene zakje snoep na het andere weg. Waar laat je al dat afval? Op de vloer naast de bijrijdersstoel? Je gooit het op de achterbank? Of doe je het in de Flextrash, je praktische en draagbare prullenbak? In de auto kun je die bevestigen aan de hoofdsteun, zodat je er vanaf de achterbank goed bij kunt, maar er zijn meer bevestigingsmogelijkheden. Je kunt je natuurlijk ook voorstellen dat je zo’n Flextrash bevestigt op je boot, zodat je tijdens het varen een vuilniszakje hebt dat niet wappert in de wind of wegwaait!

Kamperen

Een andere briljante toepassingsmogelijkheid is de Flextrash-stok. Daarmee maak je een prullenbak bij je tent of caravan, door de stok in de grond te steken en daar de Flextrash aan te koppelen. Afhankelijk van hoe lang je gaat kamperen kun je hier kiezen voor een groter model, dat je even vooruit kunt. Aan de andere kant: is het goed warm, dan is het ook wel prettig om een kleiner model te gebruiken, zodat je het eerder weggooit en niet met eventuele nare geurtjes blijft zitten.


Recensie over Flextrash

CooleSuggesties topper

De bedenkers van Flextrash hebben ingespeeld op een praktisch probleem: het afval dat je veroorzaakt wanneer je niet thuis bent. De vuilniszakken bestaan uit twee delen: een stoffen omhulsel in verschillende kleuren en een praktische kunststof binnenzak, die je kunt verwijderen en weggooien. De Flextrash wordt echter pas interessant dankzij de flexibele manieren waarop je hem kunt bevestigen. Zo maak je hem vast aan je hoofdsteun, maar ook op een paal in de grond, met een zuignap op een glad oppervlak of met een beugeltje aan de muur. Je kunt hem met een tafelklem zelfs vastmaken aan een tafelblad of met een beugel aan een buis. Dat brengt de Flex in de Trash!

Score: 9


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.