logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: Dopper Insulated – de thermosfles van Dopper

Je kent hem vast wel: de herbruikbare flessen van Dopper. Ze zijn ook echt briljant en nagenoeg onverwoestbaar! Inmiddels zie ik ze steeds vaker in mijn omgeving, van sportschool tot trein, in het dorp of hier thuis 🙂 . De kracht van Dopper zit hem trouwens niet alleen in het milieubewuste aspect: de flessen worden gemaakt van gerycycled materiaal en voorkomt door zijn robuuste karakter dat jij regelmatig een nieuwe waterfles moet kopen. Mijn fles heb ik bijvoorbeeld al sinds 2012 en is nog steeds in gebruik! En nu heeft hij een upgrade gekregen naar de Dopper Insulated.

Praktisch ontwerp

Het fijnste van de Dopper waterfles is wel dat hij heel praktisch is in gebruik. Iedere fles bestaat namelijk uit drie delen. De waterfles, een bovendeel van de fles (de cup) en een dop. Daar kun je best veel kanten mee op. Zo kun je gewoon de dop er afschroeven en er uit drinken, maar je kunt ook de hele bovenkant loshalen (met de dop erop!) en hem als een soort kelk gebruiken. Dat drinkt toch net wat anders! Daarnaast biedt die dop een heel prettige houvast als je hem meeneemt. Je kunt hem eigenlijk tussen twee vingers dragen en zal niet wegglijden. Bovenal is de Dopper heel makkelijk te vullen, zodra je het bovendeel verwijderd heb je namelijk een geweldige vulopening.

Dopper Insulated

Zoals gezegd is er een nieuwe telg in het assortiment van Dopper: de Dopper Insulated. Hetzelfde praktische ontwerp, maar dan wat breder. De onderdelen zijn dus niet uitwisselbaar met de standaard Dopper, die maten passen simpelweg niet. Bovendien schroef je de top nu niet enkel óp de waterfles, maar ook ín de fles, wat toch wezenlijk anders is. Dat laatste is nodig om een betere isolatie te garanderen. Want, voor het geval je het ontgaan was: de Dopper Insulated is een thermosfles! Hij houdt warme dranken ruim 9 uur op temperatuur, koude dranken blijven maar liefst 24 uur koel. Denk er wel aan dat je de fles eerst even omspoelt met warm of koud water, voor een betere werking van de isolatie. Je koopt een Dopper Insulated in twee formaten: 580ml of 380ml.


Recensie over Dopper insulated

CooleSuggesties topper

Dopper is met de insulated beter dan ooit. Wil dat zeggen dat de normale dopper overbodig is geworden? Nee, natuurlijk niet! Maar wil je echt koude drankjes of hete dranken (of heet water, bijvoorbeeld voor het flesje van je kind) meenemen? Dan is deze nieuwe variant wel een must-have. Dat je goed doet voor het milieu is natuurlijk mooi meegenomen!

Score: 9


Informatie

Dopper insulated, dopper
Meer weten?
Prijs: 29.95 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.