logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Trailer van actiefilm Retribution


In de actiefilm Retrubution zien we Liam Neeson in de rol van de Amerikaanse zakenman Matt Turner. Hij woont samen met zijn gezin in Berlijn. Door een telefoontje van een onbekende beller belandt Matt samen met zijn kinderen in een heftig avontuur. De film Retribution is vanaf 21 september in de bioscopen te zien.

Over Retribution

De Amerikaanse zakenman Matt Turner (Liam Neeson) woont samen met zijn gezin in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer. De mysterieuze stem aan de andere kant van de lijn geeft hem specifieke instructies: worden die niet tot op de letter nauwkeurig gevolgd of stappen zijn bijrijders onderweg uit, dan brengt hij de bom die in de auto verstopt zit tot ontploffing… Ondertussen probeert Matt het hoofd koel te houden en tijd te winnen, en vooral zijn kinderen op de achterbank te redden.

Bekijk de trailer van Retribution

Cast

Over de makers

Deze explosieve thriller is gemaakt onder regie van Nimród Antal (o.a. de tv-series Stranger Things en Servant, en speelfilms als Vacancy en Predators.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.