logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bovennatuurlijke actieserie op Disney+: Renegade Nell


In het jaar 1705 keerde Nell Jackson terug naar haar familie in Tottenham na haar dienst in de oorlog. Maar haar terugkeer naar huis was verre van rustig. Met de hulp van de dappere sprite, Billy Blind, die haar bovenmenselijke vechtkunsten schonk, stond Nell tegenover de pestkop van het dorp, Thomas Blancheford, zoon van de plaatselijke landheer. Echter, hun confrontatie nam een duistere wending toen Nell valselijk beschuldigd werd van moord.

Vrouwelijke struikrover

Gedwongen om te vluchten met haar zussen, Roxy en George, vond Nell haar toevlucht in het leven van een struikrover. Maar haar reputatie verspreidde zich snel dankzij haar uitzonderlijke vaardigheden in gevechten. Deze bekendheid trok de aandacht van de sinistere graaf van Poynton, die een duister magisch complot smeedde tegen de koningin van Engeland.

Bekijk de trailer van Renegade Nell

Rechtvaardigheid

Terwijl Nell en Billy Blind op een gevaarlijke koers lagen met de graaf van Poynton, werd het duidelijk dat hun strijd voor rechtvaardigheid veel groter was dan ze ooit hadden gedacht. Om haar naam te zuiveren en het land te redden, moesten ze eerst de dreiging van de graaf van Poynton verslaan.

Magie en gevaar

“Renegade Nell,” een meeslepend avontuur doordrenkt met magie en gevaar, zal vanaf 29 maart exclusief te streamen zijn op Disney+. Bereid je voor op een reis vol spanning, verraad en moed terwijl Nell en haar bondgenoten zich wagen aan een epische queeste om het lot van Engeland te bepalen.

Vanaf 29 maart te streamen via Disney+

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.