logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Remia introduceert nieuwe manier van frites eten in Lunchroom Kruimeltje

remia bikkelfriet bikeRemia introduceert een nieuwe manier van frites eten. Voor de lancering van Bikkelsaus introduceert de smaakmaker uit Den Dolder een nieuw fenomeen: de ‘Bikkeltafel’. Deze bijzondere, in bikkelfolie verpakte tafel, waarop een grote portie frites met saus wordt geserveerd, heeft alles in zich om een nieuwe Nederlandse traditie te worden. De eerste Bikkeltafel wordt officieel in gebruik genomen door Lunchroom Kruimeltje in Krimpen a/d IJssel, de plek waar het recept voor Bikkelsaus ontstond.

Huisgemaakte saus
Het recept voor de nieuwe stoere saus komt uit de keuken van Gerda de Reus, ondernemer en eigenaresse van Lunchroom Kruimeltje, die al jaren bekend staat om haar huisgemaakte producten. Samen met Remia perfectioneerde ze het recept voor Bikkelsaus: een unieke saus met een stevige, pikante bite. Tot nu toe was het recept nog geheim, maar vanaf 24 maart is Bikkelsaus voor iedereen verkrijgbaar.

Feestje voor Bikkels
Remia gaat voor de introductie van Bikkelsaus langs bij Lunchroom Kruimeltje op een speciale manier: op de ‘Bikkelbike’, s ‘werelds kleinste, mobiele friettent. Uiteraard wordt het frietje Bikkel geproefd door echte bikkels, geserveerd op de Bikkeltafel!

Over Remia
Remia is als toonaangevende producent van sauzen en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche. Spraakmakende marketingcampagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben van Remia een sterk merk gemaakt. Basis voor het succes van Remia is de diepgewortelde ondernemersmentaliteit die zich kenmerkt door zelfstandigheid, nuchterheid en voortdurende innovatie waarmee we anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.

www.remiafoodservice.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.