logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Releasedatum en details Tom Clancy’s The Division 2 onthuld


Tom Clancy’s The Division 2, de nieuwste game in één van de meest geprezen en bestverkopende franchises, speelt zich af in Washington D.C. en is vanaf 15 maart 2019 verkrijgbaar voor Xbox One (X), Playstation 4 (Pro) en PC. Dit is zojuist onthuld tijdens de E3 persconferentie van Microsoft Xbox. Tom Clancy’s The Division 2 is daarnaast geoptimaliseerd voor Xbox One X en PlayStation 4 Pro. Spelers die kans willen maken om al eerder met de game aan de slag te gaan, schrijven zich nu in voor de bèta via http://thedivisiongame.com/beta. 

Tom Clancy’s The Division 2 brengt spelers naar een verscheurd Washington D.C., zeven maanden nadat een dodelijk virus in New York City is uitgebroken. De wereld staat op het randje van de afgrond en mensen leven in de grootste menselijke crisis ooit. Als Division-veteranen zijn spelers de laatste hoop om de ondergang van de samenleving tegen te gaan en de machtsgreep van de vijandige facties op de stad te voorkomen. Als Washington D.C. valt, valt het hele land. 

Tom Clancy’s The Division 2 is de volgende evolutie in het open-wereld shooter RPG-genre en wordt ontwikkeld onder leiding van Massive Entertainment, in samenwerking met zeven andere studio’s over de hele wereld*. De game biedt een enorme campagne die organisch uitmondt in robuuste endgame-content. Tom Clancy’s The Division 2 bouwt voort op meer dan twee jaar luisteren naar en leren van de community, om zo een ​​samenhangende en betekenisvolle ervaring voor alle soorten spelers te creëren. 

Tom Clancy’s The Division 2 is vanaf 15 maart 2019 verkrijgbaar voor Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en PC.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.