logo-liggend-wit-donkerblauw

Relatiegeschenken met maximale impact

Als je een langere tijd met iemand samenwerkt aan projecten, als opdrachtgever of als ingehuurde kracht, wil je op bepaalde momenten een blijk van waardering geven. Het is namelijk altijd prettig als je voor een bepaalde periode prettig met iemand hebt kunnen samenwerken. Denk daarbij niet alleen aan kerst of oudjaar, maar je kunt ook denken aan het begin van de zomervakantie, pasen of gewoon, bij je eigen jubileum! Om een geschikt relatiegeschenk te kiezen, zorgt voor veel mensen nog voor de nodige kopzorgen. Helemaal niet nodig. Stap simpelweg af van de standaard USB-stick of onderzetters en bedenk eens iets gaafs. Dan heeft je relatiegeschenk een maximale impact.

Wat is een nuttig relatiegeschenk

De meeste mensen zijn wel klaar met de USB-sticks, hoe handig die ook kunnen zijn. Vooral de beperkte opslagcapaciteit nekt deze digitale hulpjes meestal. Een pen is altijd een optie, maar ook daar zwerven er meestal genoeg van op kantoor. Nee, dan kun je bij Maxilia beter gaan voor de trendy powerbank, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten, of bijvoorbeeld een waterflesje, zodat mensen niet meer zo vaak bekertjes hoeven weg te gooien én gezonder kunnen leven. Denk daarbij ook eens aan de koffiedrinker, die zijn zwarte goud graag zou drinken uit een coole mok! Ben je een tikje nerdy, dan ga je natuurlijk voor een kekke gadget. Een houder voor je smartphone in de auto is een veilig idee, bluetooth speakers zijn leuk (maar denk aan de geluidskwaliteit!). Zelf vind ik de webcamafschermer echt briljant. Steeds meer computers (en vrijwel alle laptops) hebben immers een webcam, dat een mogelijk hackgevaar oplevert. Zo’n beschermer dicht dat gevaar ineens af!

Gebruikswaarde

Ikzelf vind het altijd plezierig als een relatiegeschenk een bepaalde nuttigheidswaarde heeft. En dan op zo’n manier dat de ontvanger het ook echt gaat gebruiken. Dat wil dus niet direct zeggen dat jouw logo er enorm groot op gedrukt moet worden! Een coole afbeelding, leuk citaat of andere bedrukking met ergens in het klein jouw logo kan soms veel meer impact hebben. Op die manier is de kans bovendien groter dat het geschenk ook gebruikt gaat worden. Denk bijvoorbeeld aan een canvas tas. Hartstikke handig, maar om meteen reclame te lopen voor iemand anders… dat is dan wat minder aantrekkelijk. Zorg je echter voor een leuke opdruk (met ergens in het klein jouw logo, als je dat wil) dan is de kans dat de tas niet in de prullenbak verdwijnt veel groter!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.