logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadgetnieuws: Redmi Pad Pro


Maak kennis met het nieuwe tablet van Xiaomi: de Redmi Pad Pro. Deze tablet beschikt over een 12,1-inch scherm, Xiaomi HyperOS en slimme features voor een veelzijdige bediening en entertainment-ervaring. Laten we eens kijken naar de specificaties van dit tablet.

Entertainment

De Redmi Pad Pro beschikt over een 12,1-inch scherm met een 144Hz verversingssnelheid en een 16:10 beeldverhouding. Met een 2,5K resolutie (2560 x 1600) en een pixeldichtheid van 249 ppi, kun je genieten van high-definition content. De 144Hz verversingssnelheid zorgt voor vloeiende overgangen in verschillende toepassingen, van documenten navigeren tot gamen. Daarnaast is de tablet uitgerust met vier stereoluidsprekers met Dolby Atmos-ondersteuning.

Xiaomi HyperOS

De Redmi Pad Pro wordt aangedreven door Xiaomi HyperOS, wat zorgt voor een moeiteloze integratie met andere apparaten. Dit maakt het eenvoudig om content te delen, foto’s snel over te dragen en verschillende apparaten samen te laten werken. Dankzij het Snapdragon 7s Gen 2 Mobile Platform levert de tablet vlaggenschip-niveau prestaties en kunnen gebruikers soepel schakelen tussen verschillende taken. De 10000mAh batterij en ondersteuning voor 33W snel opladen zorgen ervoor dat je onafgebroken kunt genieten van entertainment en productiviteit.

Redmi Smart Keyboard en Redmi Smart Pen

De Redmi Pad Pro ondersteunt de nieuwe Redmi Smart Keyboard en Redmi Smart Pen, wat het de eerste Redmi-tablet maakt met deze mogelijkheden. De Redmi Smart Pen heeft een drukgevoeligheid van 4096 niveaus en een sampling rate van 240Hz, wat zorgt voor een soepele schrijfervaring. De 80mAh batterij biedt tot 12 uur schrijftijd op één lading. Het Redmi Smart Keyboard biedt een comfortabele type-ervaring met een toetsafstand van 1,3 mm en 19 mm tussen de toetsen. Het toetsenbord heeft ook een ingebouwde houder voor de Redmi Smart Pen, waardoor deze accessoires perfect samenwerken.

Prijs en beschikbaarheid

De Redmi Pad Pro zal binnenkort verkrijgbaar zijn in de kleuren Gravity Gray, Mint Green en Ocean Blue. De tablet komt in twee varianten: 6GB+128GB en 8GB+256GB, met een startprijs van €299. De Redmi Pad Pro zal beschikbaar zijn via MediaMarkt en de Mi Store.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.