Ben je op zoek naar een lekker gerecht dat je snel op tafel kunt zetten? Dan zijn deze kruidige taco’s ideaal. Met de vulling van de taco’s kan oneindig gevarieerd worden, dus ga voor groenten die je nog in de koelkast hebt liggen en wees creatief! De tacosaus en kruiden van Santa Maria geven je de Mexicaanse smaken zoals ze moeten zijn!
Recept: Taco’s met gehakt, courgette en mais
Voorbereiding: 0 uur en 10 minutenBereidingstijd: 0 uur en 20 minuten
Soort gerecht: tex mex
Keuken: mexico
Genoeg voor: 4
Dit heb je nodig
- 250 g gehakt
- 1 courgette
- 200 gram mais
- 1 el plantaardige olie
- 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
- 0,5 dl water
- 1 verpakking Santa Maria Tortilla Original Small (8 stuks) of 1 verpakking Santa Maria Taco Shells
- Voor de toppings en bijgerechten:
- 200 g kerstomaten
- 100 g sla
- zure room
- 2 avocado’s
- 1 pot Santa Maria Taco Sauce mild
Zo maak je het
- Verwarm een pan op middelhoog vuur en doe de olie en het gehakt in de pan. Bak goed gaar, dit duurt ongeveer 10 minuten.
- Snijd de courgette in blokjes en voeg dit samen met de mais toe, bak nog eens 5-10 minuten.
- Voeg de Taco Seasoning Mix en ½ dl water toe.
- Snijd de kerstomaten in tweeën en snijd de avocado’s in plakjes.
- Vul de mini tortilla’s of taco’s met het gehakt en de groenten en serveer met zure room en tacosaus.
Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt