• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • Home
  • Boeken
    • Info voor je boekbespreking
    • Allerlei
      • Creatief
      • Educatief kinderen
      • Informatief volwassenen
      • Management boeken
      • Stripboeken
    • Kinderboeken
      • Prentenboeken
      • Kinderboeken met AVI
    • Young adult
    • Leesboeken voor volwassenen
    • Kookboeken
  • Business
    • Bloggen
    • Zelfstandig ondernemen
    • Management boeken
  • Entertainment
    • Films
      • Netflix, Prime Video, Disney+ en TV
      • Actie
      • Animatie
      • Horror
      • Komedie
      • Speelfilm
    • Games
    • Muziek
    • Speelgoed
      • Creatief
    • Spellen
    • Er op uit
    • Uit-agenda
  • Eten & drinken
    • In de keuken
    • Eten en drinken
    • Recepten
    • Kookboeken
  • Lifestyle
    • Gadgets
    • Gezondheid
    • Kleding & verzorging
    • Huis
    • Tuin
  • Feest
    • Halloween
    • Kerstmis
    • Moederdag
    • Pasen
    • Sinterklaas
    • Vaderdag
    • Valentijnsdag
    • Verjaardag
  • Prijsvragen
logo coolesuggesties liggend banner

CooleSuggesties

Stoere reviews, nieuws en tips

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
  • Mail

Recept: Stroganoff met Beyond Sausage en champignons

23 januari 2023Receptvegetarisch

Stroganoff met Beyond Sausage en champignons

Sommige recepten zijn gewoon super lekker – en helemaal niet moeilijk te maken. Deze Stroganoff met Beyond Sausage en champignons is helemaal vegetarisch, maar ook vleesliefhebbers zullen ervan smullen – dankzij de vleesvervangers van Beyond Meat. Die bak je eerst los in een pan, zodat ze een lekker krokant laagje krijgen. En vergis je niet: deze maaltijd kun je echt binnen 30 minuten op tafel hebben!


Voorbereiding: 0 uur en 10 minuten
Bereidingstijd: 0 uur en 20 minuten
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Keuken: italië
Genoeg voor: 4

Dit heb je nodig

  • 2 pakjes Beyond Sausage
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gram champignons, grof gesneden
  • 300 gram tagliatelle
  • 3 tl gerookte paprikapoeder
  • 150 ml groentebouillon
  • 1 el Dijon-mosterd
  • 200 ml crème fraiche
  • Sap van 0,5 citroen

Zo maak je het

  1. Zet de pan water op voor de pasta.
  2. Snijd de worstjes in stukjes. Verhit olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 5 minuten bruin.
  3. Voeg de champignons en knoflook toe en bak nog eens 5 minuten
  4. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  5. Voeg in de koekenpak de paprikapoeder, bouillon en mosterd bij de worstjes. Laat dit 5 minuten op laag vuur koken.
  6. Voeg de crème fraiche en het citroensap door. Roer goed door en verwarm ongeveer 2 minuten.
  7. Voeg de gare tagliatelle door de saus en dien op!

Meer suggesties

Over Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.

Lees Interacties

Wat zijn jouw ervaringen? Reactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

Valentijnsdag

Onze topsuggesties

CooleSuggesties Topper

ONZE LAATSTE BERICHTEN

The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition

Game review: The Witcher 3: Wild Hunt

Beautiful Disaster 1

Romantische film Beautiful Disaster

samsung galaxy s23

Alles over de Samsung Galaxy S23

berlijn

Bezoek de leukste steden in Duitsland

Dont worry darling HBO Max

Film recensie: Don’t worry darling

240hrz philips evnia gamingmonitor

Dit is de nieuwe 240Hz-monitor binnen de Evnia-gaminglijn

Footer

Samenwerken

Heb jij een leuk product of coole dienst voor jongens of mannen? Kijk dan op onze contactpagina voor alle mogelijkheden.

Disclaimers

Klik hier voor meer informatie over:
Voorwaarden voor deelname aan onze prijsvragen
Privacy en cookiebeleid
Copyright en disclaimer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze reviews, artikelen en winacties? Meld je dan hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!