Sommige recepten zijn gewoon super lekker – en helemaal niet moeilijk te maken. Deze Stroganoff met Beyond Sausage en champignons is helemaal vegetarisch, maar ook vleesliefhebbers zullen ervan smullen – dankzij de vleesvervangers van Beyond Meat. Die bak je eerst los in een pan, zodat ze een lekker krokant laagje krijgen. En vergis je niet: deze maaltijd kun je echt binnen 30 minuten op tafel hebben!
Recept: Stroganoff met Beyond Sausage en champignons
Voorbereiding: 0 uur en 10 minutenBereidingstijd: 0 uur en 20 minuten
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Keuken: italië
Genoeg voor: 4
Dit heb je nodig
- 2 pakjes Beyond Sausage
- 1 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 200 gram champignons, grof gesneden
- 300 gram tagliatelle
- 3 tl gerookte paprikapoeder
- 150 ml groentebouillon
- 1 el Dijon-mosterd
- 200 ml crème fraiche
- Sap van 0,5 citroen
Zo maak je het
- Zet de pan water op voor de pasta.
- Snijd de worstjes in stukjes. Verhit olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 5 minuten bruin.
- Voeg de champignons en knoflook toe en bak nog eens 5 minuten
- Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
- Voeg in de koekenpak de paprikapoeder, bouillon en mosterd bij de worstjes. Laat dit 5 minuten op laag vuur koken.
- Voeg de crème fraiche en het citroensap door. Roer goed door en verwarm ongeveer 2 minuten.
- Voeg de gare tagliatelle door de saus en dien op!