logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recept: Stroganoff met Beyond Sausage en champignons


Sommige recepten zijn gewoon super lekker – en helemaal niet moeilijk te maken. Deze Stroganoff met Beyond Sausage en champignons is helemaal vegetarisch, maar ook vleesliefhebbers zullen ervan smullen – dankzij de vleesvervangers van Beyond Meat. Die bak je eerst los in een pan, zodat ze een lekker krokant laagje krijgen. En vergis je niet: deze maaltijd kun je echt binnen 30 minuten op tafel hebben!


Recept: Stroganoff met Beyond Sausage en champignons

Stroganoff met Beyond Sausage en champignonsVoorbereiding: 0 uur en 10 minuten
Bereidingstijd: 0 uur en 20 minuten
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Keuken: italië
Genoeg voor: 4

Dit heb je nodig

  • 2 pakjes Beyond Sausage
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gram champignons, grof gesneden
  • 300 gram tagliatelle
  • 3 tl gerookte paprikapoeder
  • 150 ml groentebouillon
  • 1 el Dijon-mosterd
  • 200 ml crème fraiche
  • Sap van 0,5 citroen

Zo maak je het

  1. Zet de pan water op voor de pasta.
  2. Snijd de worstjes in stukjes. Verhit olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 5 minuten bruin.
  3. Voeg de champignons en knoflook toe en bak nog eens 5 minuten
  4. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  5. Voeg in de koekenpak de paprikapoeder, bouillon en mosterd bij de worstjes. Laat dit 5 minuten op laag vuur koken.
  6. Voeg de crème fraiche en het citroensap door. Roer goed door en verwarm ongeveer 2 minuten.
  7. Voeg de gare tagliatelle door de saus en dien op!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.