Recept: Burrata tomatensalade met Grill Fries

Bereidingstijd: 0 uur en 30 minuten
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Keuken: Amerika
Genoeg voor: 2
Dit heb je nodig
- 1 zak Lamb Weston Grill Fries
- 1 rode ui
- 400 g cherrytomatenmix (verschillende kleuren)
- 3/4 bollen burrata
- 1 handje rucola
- 60 g geroosterde pijnboompitten
- 3 el verse groene pesto
- 1 bosje basilicum
Zo maak je het
- Bereid de Lamb Weston Grill Fries volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel ondertussen de rode ui en snijd in dunne ringen. Halveer de tomaten en pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes.
- Verdeel de Grill Fries over een grote schaal of ondiepe kom en beleg met rucola en tomaten. Voeg de burrata toe en scheur deze speels open. Lepel er wat groene pesto over.
- Garneer met de rode ui, geroosterde pijnboompitten en verse basilicum.
- Tip: Ook lekker met Serrano ham!
Op zoek naar coole items voor in de keuken?