logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Zoobles Chatteroo, Spin Master

zooble plush

De Zoobles wonen in verschillende Zooblewerelden en zien er superschattig uit in hun frisse kleurtjes. Ze hebben best wel wat verschillen, net als de klasgenoten op school, maar allemaal hebben ze een rond lijfje en gaan ze ’s avonds slapen in een Happitat of Zooblehuisje. Plaats je ze op hun Happitat dan worden ze wakker en openen ze hun oogjes. Sommige Zoobles kunnen met hun handen wiebelen, met hun oren klapperen, noem maar op. Maar Zoobles zijn niet graag alleen! Daarom kunnen de meisjes meer dan 170 figuurtjes verzamelen, verdeeld over zes themawerelden: tot op heden zijn er Azoozia, Chillville, Seagonia, dit najaar volgen Junglopolis en Arctania.

Enige tijd waren de Zoobles al aangekomen in ons koude kikkerlandje (lees hier onze recensie over Zoobles). En dat vonden ze maar wat leuk, spelen met onze kinderen! Zo leuk zelfs, dat ze nieuwe vriendjes hebben uitgenodigd om mee te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Zoobles Chatteroos in ons land aangekomen. Een lief wezentje, dat met zijn eigen verblijfplaatsje wordt geleverd. Verplaat je hem van zijn slaapplekje naar zijn ontwaakplekje, dan zal hij dat doen met een vrolijk geluidje. Duw je hem een keer op zijn hoofdje, dan veranderen ook zijn ogen: de Chatteroo heeft twee uitdrukkingen op diens gezichtje, waarmee je een beetje van zijn bui kunt aflezen.
De geluidjes zitten overigens niet in de Zooble, maar in zijn slaapplekje. Hierdoor kunnen ook andere Zoobles een gesprekje met je aan. Wees wel gewaarschuwd: het is in het Zoobliaans, of Zoobles, net hoe je wilt, dus verwacht geen diepgaande gesprekken te kunnen voeren met deze kleine, lieve wezentjes! Desondanks zijn en blijven het lieve, handzame diertjes die je overal mee naar toe kunt nemen. Ze laten zich makkelijk opvouwen tot een balletje, en komen met een sprong tot leven, helemaal klaar om de leukste avonturen met je te beleven!

Zoobles Chatteroo
Spin Master. Leeftijd: vanaf 5 jaar. Prijs: vanaf 9,99 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.