logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Zip Stix


zip stix

Ken je die klaparmbandjes van vroeger nog? Zo’n lange staaf, die licht gebogen is, en die je dan met een klap om je pols kunt laten springen? Wel, dat is de basis van de Zip Stix. Zo’n armbandje heeft in een kleinere vorm een rubber randje gekregen in hippe, felle kleuren, en een gaatje aan een kant.

Met dat gaatje kun je de Zip Stix op een houdertje schuiven. Die leg je op de grond. Druk nu net boven het Zip Stix logo, en laat ‘m los. De armband rolt nu snel op, in de richting van het houdertje. Daar schiet hij dan van af, en rolt als een bezetene verder! En dan begint het pas. Vanaf dat moment kun je d’r lekker mee stunten. Met de Zip Stix Stunt Pack krijg je bijvoorbeeld een schans meegeleverd, maar ook drie pionnen die je kunt omrollen.

Maar ja: met deze snelle rollers kun je natuurlijk veel meer! Race om de afstand, om het snelst, om het meest precies mikken, de coolste stunt… je kunt het zo gek niet bedenken! Het is een snel en gemakkelijk spel, dat jong en oud kan doen. Rollen maar, en vooral ook: sparen maar! Want er zijn op dit moment al 72 verschillende Zip Stix. Die koop je los voor 2,99 euro, in een set van 2 voor 7,99 euro inclusief een schans met drie pionnen en een Mega Pack voor 12,99 euro met 6 Zip Stix, een schans, 6 pionnen en een quarter pipe!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.