logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Zing Air Double Shotz, BOTI


zing air double shotz

Schieten is en blijft leuk en spannend. Op elkaar, maar ook op alles wat los en vast zit: een beetje schieter deinst nergens voor terug. Voor ouders is het misschien minder leuk. Geweren willen nu eenmaal sneller, verder, harder, meer. En daar is niet alles in je omgeving even blij mee. Vazen die sneuvelen, mensen die verkeerd geraakt worden… kan dat niet iets subtieler? Jawel hoor, dankzij de Zing Air. Die schieten ook op luchtdruk, maar dan directer. De Zing Air Double Shotz bijvoorbeeld, een setje van twee pistolen, ieder met vier pijltjes. Bovendien zitten er vijf ‘blikken’ in de set, waar je op kunt mikken.

En het mooie is: alles is zacht. Het pistool werkt eenvoudig, doch vernuftig. Het handvat is leeg, en van een ‘kneedbaar’ materiaal. Knijp erin, en je perst de lucht naar buiten. Zodra er één van de foam pijlen in de loop van het pistool zitten, worden die naar buiten geperst. Je schiet, maar dan op een normaal vermogen. Geen 30 meter ver, geen vazen-omvallende snelheid. Gewoon, leuk. Genoeg om de foam blikken om te laten vallen, dat wel. Of om op elkaar te schieten, dat ook!

In de Zing Air Double Shotz bevatten twee pistolen, vijf blikken en acht darts. Die kun je vastklikken aan een blauwe kunststof ring, die op het pistool geklikt zit. Handig, want zo kun je ze makkelijk meenemen en heb je ze altijd binnen handbereik. De pistolen hebben trouwens ook een eigen naam: PopShotz. Een heel passende naam, aangezien de pistolen poppend uit het pistool komen. Laat de strijd nu maar beginnen!

in de Zing Air-serie zijn trouwens nog heel wat meer schietapparaten, van katapults tot pijl en bogen, van een enkele Pot Shotz tot Sky Ripperz. De Pop Rocketz zijn wel de meest vriendelijke en veilig, voor zowel binnen als buiten.

Zing Air Double Shotz, BOTI
Prijs: 14,99

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.