logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Zenner Make-A-Wish haaraccessoires


zenner make a wish haaraccessoiresZenner kennen we natuurlijk allemaal van de leuke, vrolijke en ook praktische haaraccessoires. Sommige meiden lopen al rond met de accessoires van Keet!, maar kijk ook vooral eens naar de feestelijke haaraccessoires die Zenner in samenwerking met Make-A-Wish Nederland (Voorheen Doe Een Wens) heeft ontworpen.

Deze vrolijke elastiekjes hebben echt een feestelijk karakter. Sjieke strikjes in zwart met zilveren glitters, roze semi-transparante klemmetjes, mooie neustrale vlinders met een glinsterend lijfje. De accessoires zijn voorzien van veel glitters, strikjes en sterretjes. Sommige accessoires (zoals de vlinder) kun je bovendien ook om je pols dragen. De haarbanden met strikjes fleuren het haar direct op, en de klik-klaks met glitters zijn ideaal om losse plukjes haar vast te zetten. Deze accessoires zullen zonder twijfel een glimlach op het gezicht van de drager laten verschijnen – maar ook op diens omgeving. En verder weg, want ook kinderen met een levensbedreigende ziekte hebben er wat aan. Een deel van de opbrengst van deze accessoires gaat namelijk naar de Make-A-Wish Nederland stichting, die het geld gebruikt om een kinderwens uit te laten komen.

De Zenner accessoires zijn verkrijgbaar bij de drogist. De prijzen van de Make-A-Wish-collectie variëren van 2,99 euro tot 3,99 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.