logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Yeau! smaakmaker voor water


YEAU!Water drinken is super gezond. Een litertje of twee per dag, en je zult je binnen no-time een gezonder mens voelen. Probeer het maar eens (een tijdje). Maar goed: na een tijdje zul je de smaak van water misschien een beetje gaan tegenstaan. Geen nood, want er zijn smaakmakers genoeg, de een wat gezonder dan de ander. Laat ik je ook even kennismaken met YEAU! (Your EAU, jouw water in het Engels/Frans). Het zijn kleine, handzame flesjes, die je zelfs in je tas kunt meenemen. Ze zijn niet groter dan een klein pakje Kleenex Tissues. En een flesje is goed voor 30 glazen water (ongeveer 6 liter) op smaak brengen! Het flesje zit goed stevig dichtgeklikt. Die gaat niet meer open. Mocht dat toch het geval zijn, komt er pas vloeistof uit als er stevig op gedrukt wordt. Dat zijn twee variabelen die nauwelijks achter elkaar zullen voorkomen.

Hoe je er water mee op smaak brengt? Heel simpel: doe water in een glas. Pak het flesje er bij. De dop klik je open, houdt ‘m op z’n kop boven het glas water en geeft een stevige kneep. Er komt dan een perfecte dosis YEAU! in het glas terecht, in een flinke straal. Daardoor mengt de smaakmaker zich meteen met de vloeistof. Roeren of schudden is dus niet nodig! Het mooie van YEAU! is dat het puur natuur is. Er zijn geen smaakstoffen aan toegevoegd. Het drankje is bovendien vrij van cafeïne en calorieën. Ga jij voor smooth appel of kies je toch liever voor stunning oranges, lazy summerfruit of ben jij meer van de chill blackcurrant? Iedere smaak heeft een eigen typerende smaak en vrolijke kleur.

YEAU! is een dappere aanvulling voor je jas of tas deze zomer. Lekker genieten van een fris glas water – mét een smaakje zonder in te boeten op je suikerinname. En het ziet er ook nog eens erg vrolijk uit. Dit kan wel eens dé zomerhit van 2014 kunnen worden. Je koopt ‘m gewoon in de supermarkt, ze zijn al in 347 winkels te koop. De adviesprijs is 3,39 euro voor een flesje van 50 ml (goed voor 30 glazen water). Meer weten? www.yeau.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.