logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Woody Badjas voor kinderen, het Badjasparadijs


woody badjas kind

De koude wintermaanden zijn weer in aantocht, de verwarming en kachels moeten zo nu en dan weer aan. Toch hoeft dat niet altijd, want je zou je ook iets warmer kunnen kleden natuurlijk. In plaats van een extra trui aantrekken is het soms ook heerlijk om lekker in je pyjama voor de buis te hangen: een badjas zorgt dan voor de nodige warmte. Ook ’s ochtends is een badjas een geweldige uitkomst: vaak is de kamer dan nog niet lekker op temperatuur. En dat terwijl je kinderen al lekker willen spelen! Op www.badjasparadijs.nl vind je tientallen verschillende badjassen in alle kleuren van de regenboog, speciaal voor mannen, vrouwen en ook kinderen. WoodyKids Winter 2015

Het is bijna onmogelijk om op www.badjasparadijs.nl geen geschikte badjas te vinden voor jezelf, je partner of je kinderen. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur, materiaal of lengte? Je kunt er gewoon op zoeken met behulp van de handige kolom aan de linkerzijde van de website. Zo kun je bij kinderbadjassen bijvoorbeeld zoeken op kleur, leeftijd (is de lengte, de exacte maten staan op de website), het materiaal, maar ook bijvoorbeeld of de badjas met of zonder capuchon moet zijn, of hij vastgemaakt wordt met een koord, knopen of een rits.

Je kunt natuurlijk ook lekker rondstruinen door de website van het Badjasparadijs, en je laten leiden door je gevoel. Daarbij kun je natuurlijk eerst de selectie maken tussen kinder-, mannen- of damesbadjassen. Je komt dan de meest uiteenlopende modellen en kleuren tegen, van stoere dierenprints tot roze badjassen met een schaapjesmotief, van Mickey Mouse tot Hello Kitty badjassen, van haaien of voetballen tot de mega zachte fleece badjassen van Woody. De prijzen voor kindermodellen variëren van 19,95 euro tot 51 euro (de grootste maat Woody badjas).

badjasparadijs

De levering van badjassen gaat echt razendsnel: service en kwaliteit staan duidelijk hoog in het vaandel. Binnen een dag is je bestelling binnen, netjes verpakt. De Woody badjas is zachter dan zacht, dat is één ding wat meteen opvalt. Het is bijna onmogelijk om ‘m nog uit handen te geven, of om niet te willen knuffelen met je jonge spruit als die ‘m aan heeft. Je bent vast gewaarschuwd! Zorg dat je kind ook echt knuffelig is. Door de zachte fleece is de badjas ook heerlijk warm. Je kunt hem goed dichtknopen met de serie knopen op het voorpand, maar de badjas heeft ook een ceintuur waarmee je hem snel kunt vastmaken. De knopen zijn wel even wat meer werk bij het aan- en uitdoen, maar wel een stuk warmer, zo blijkt. De Woody badjas is bovendien netjes en goed afgewerkt – zeker geschikt als cadeau en gemaakt om lange tijd mee te kunnen. Meer weten over deze badjas of andere modellen? Neem dan eens een kijkje op www.badjasparadijs.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.