logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Woezel en Pip: Overal vriendjes, Guusje Nederhorst


overal vriendjes

De vrolijke vriendjes Woezel en Pip hebben een vrolijk leventje in de tovertuin. En zij niet alleen, want overal in de omgeving van de tovertuin hebben zij vriendjes! En in dit mooie plaatjes-en kijkboek Woezel en Pip: Overal Vriendjes ga jij ze allemaal ontmoeten.

Zo bekijk je alle bloemen in het gras, alle miertjes op een hoop oma alle golfjes in de zee, alle vlinders in het rond en nog veel meer vrolijke vriendjes. De platen zijn steeds twee pagina’s groot, en er is van alles op te zien. Heerlijk om samen met je kind naar te kijken en over te kletsen.

De tekeningen zijn getekend in de kenmerkende stijl van Woezel en Pip. Vrolijke, zachte kleuren, dikke lijnen van krijt (die soms ook in kleur zijn) en vrolijke lettertypes zorgen voor een zacht en aangenaam boek om naar te kijken. En het zal je niet verbazen: ze hebben echt overal vriendjes! Zelfs bij jou op de bank…

Woezel en Pip: Overal vriendjes, Guusje Nederhorst
Leopold, oktober 2014, 32 pagina’s, hardcover.
Prijs: 12,99 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789025865733


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.