Recensie: Woezel en Pip, feest in de Tovertuin, Guusje Nederhorst


9789025866129 feest in de tovertuin

Het is een bijzondere dag in de Tovertuin. Tenminste, dat zegt Woezel tegen Pip. Maar Pip vind helemaal niets bijzonders aan deze dag. Iedereen doet maar raar, en smoezelt een beetje achter haar rug om.. Er is toch geen feest in de Tovertuin?

En ze heeft echt iedereen gezien: molletje, de zingende tulpen, mevrouw Peerenboom, Buurpoes, de Wijze Varen… waar zijn ze toch allemaal mee bezig?

Woezel en Pip – feest in de Tovertuin is een heel grappig boekje, waar kinderen van zullen smullen. In de eerste paar pagina’s zien de kinderen namelijk al wat er aan de hand is, omdat Woezel Pip telkens een stapje voor is. Hij ziet dus al de cadeautjes, snoepjes en taarten! En daarna volgt Pip, waardoor de verschillende vriendjes hun verrassingen snel moeten verstoppen. Tot de Zingende Tulpen hun mond voorbij praten… maar gelukkig is alles klaar en kan het feest meteen beginnen.

De plaatjes van Woezel en Pip – Feest in de Tovertuin zijn mooi getekend, met zachte pasteltinten en dikke omlijningen van de verschillende voorwerpen, in zwart en soms donkerdere kleuren. Toegankelijk en grappig!

Woezel en pip, feest in de Tovertuin, Guusje Nederhorst
Leopold, augustus 2014, 16 pagina’s, hardcover.
Prijs: 10 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789025866129

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.