logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Woezel en Pip: Een ster voor Pip, Guusje Nederhorst

Woezel en Pip: Een ster voor Pip

Woezel en pip zijn de beste vriendjes. Als ze eens niet kunnen slapen, gaan ze voor hun hok liggen en fantaseert Woezel ronduit over zijn reizen door de ruimte, en de avonturen die hij daar heeft beleefd. Pip gelooft hem niet, natuurlijk. Woezel is echter op z’n teentjes getrapt, en besluit te laten zien dat hij wel in de ruimte is geweest, door Pip een ster te geven. Maar ja, hoe kom je aan zo’n ster?

Kinderen kunnen sinds kort zelf lezen in de boekjes van Woezel en Pip. Heb je dus een echte fan in huis, dan is deze serie perfect om ze aan het lezen te krijgen! Het heeft AVI niveau E3. Aan het einde van groep 3 zouden ze het boekje moeten kunnen lezen. Aan het verhaal zal het zeker niet liggen. De woordkeuze, zinslengte en opbouw voldoen allen aan deze eisen. Daarbij is het verhaal leuk en lief, en staat het natuurlijk vol met de vrolijke prenten van de avonturen van beide hondjes!

Woezel en Pip: Een ster voor Pip, Guusje Nederhorst
Dutch Media, september 2011, 24 pagina’s, hardcover.
Prijs: 6,95 euro. Leeftijd: vanaf 6 jaar. AVI E3. ISBN: 9789048810888


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.