logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Wild Pets


Exotische dieren zijn helemaal hot. Denk aan de vele dierenkaartjes die je bij supermarkten kunt sparen, en wildlifeprogramma’s zoals die van Freek Vonk waarin ze op zoek gaan naar de vreemdste en engste beesten. En nu komen die dieren heerlijk dicht bij. Want ben jij gek op exotische dieren? Dan zijn de Wild Pets helemaal jouw ding.

Wild Pets zijn de engste dieren die je in Nederland in huis zult aantreffen: spinnen. En dan mega grote spinnen! Van die harige, met grote kaken en lange, harige poten. De eerste Wild Pet is de Wild PetsSpin uit, een levensechte tarantula, die je los kunt kopen, maar ook compleet met zijn eigen terrarium. Dat is wel zo veilig natuurlijk, en het zal mensen niet zo snel afschrikken.

Maar vrees niet, want deze Wild Pets zijn hartstikke veilig en best wel vriendelijk. Nou ja… ze doen in ieder geval niemand kwaad. De spinnen zijn zelfs te sturen! Als je ‘m op zijn rug aait kun je ‘m laten rondkruipen in een klein gebiedje, de kamer laten ontdekken of fel laten aanvallen (ofwel: recht vooruit rennen). Je ziet in welke ‘stand’ hij staat aan zijn ogen. Die kleuren blauw, groen of rood. Aai hem op zijn rug, en hij zal van stand wisselen!

Het lopen doet hij trouwens best wel echt. Hij rijdt in feite op wieltjes, maar door een coole mechaniek zullen zijn acht poten bewegen alsof hij daar op loopt. Supercool, en een leuk middel om je vrienden eens goed te lagen schrikken! Er zijn vier verschillende soorten spinnen. De zwarte en witte zijn natuurlijk het echtst, de rode variant is al snel minder eng.

Je kunt de Wild Pets kopen in een losse verpakking, maar ook in een set met een doorzichtig aquarium, voorzien van gave details, zoals wand en stenen. Een echte habitat voor jouw robotspin! Bovendien heeft het terrarium een handig handvat, zodat je ‘m overal mee naartoe kunt nemen.

Wild Pets Spin: € 17,99 (wordt geleverd met batterijen)
Wild Pets terrarium: € 29,99 (wordt geleverd inclusief spin)

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.