Recensie: Wie gaat er mee? VOF De Kunst / Jan Jutte


9789000318582 wie gaat er mee

Moet je nog een lange reis gaan maken met kinderen op de achterbank? Dan moet je het vrolijke prentenboekje met liedjes-cd Wie gaat er mee? zeker kopen! De liedjes zijn ingespeeld en ingezongen door niemand anders dan VOF de Kunst, de band die als geen ander weer hoe je oude en bekende kinderliedjes een nieuw leven inblaast. Een nieuw ritme eronder, de melodie een heel klein beetje aanpassen, en vooral zanger Nol die er in zijn vertellende stem een twist aan geeft.

Het boekje Wie gaat er mee? is geïllustreerd door Jan Jutte. De tekeningen zijn sober, vlot en makkelijk te overzien. Op iedere pagina staat de songtekst geschreven, zodat je als ouder meteen mee kunt zingen. En oudere kinderen, natuurlijk ook. Op de achterste pagina vind je de inhoudsopgave, met daarop liedjes als Op een klein stationnetje, Ik ga op vakantie, Berend Botje ging uit varen, Kamplied, Pieterpad, Tussen Keulen en Parijs, Wie gaat er mee? en natuurlijk De wielen van de bus. Lekker meezingen voor jong en oud!

Wie gaat er mee?, VOF De Kunst
Van Goor, Juli 2013, 42 pagina’s, gebonden met cd.
Prijs: 14,99 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789000318582

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.