logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Whiteboardverf: maak van ieder oppervlak een whiteboard


Whiteboards zijn briljant. Punt. Ik denk dat iedereen die er ooit mee heeft gewerkt het daar helemaal mee eens is. Oké, misschien heb je een keer een heel goedkoop bord gekocht waar je niet over tevreden was, maar het principe is briljant. Stift, beschrijfbaar oppervlak, wisser. En je bent klaar om aantekeningen te maken, to-do lijstjes te organiseren, en de meest wilde ideeën uit te schrijven. Dat doe je met een speciale whiteboardstift en wisser, op een geschikt oppervlak. En dat laatste wordt hier onder handen genomen. Want: nu heb je eens géén whiteboard meer nodig om het te kunnen gebruiken!

Met Whiteboardverf maak je namelijk van ieder oppervlak een whiteboard. Een muur, kast, bureau, stoel, boekenrek… zoek maar iets uit waar je op zou willen schrijven! De verf is gewoon transparant, er komt alleen een licht glanslaagje op. Gladde oppervlakken werken natuurlijk beter, maar dat is logisch. Een grof oppervlak schrijft minder prettig, en is ook minder gemakkelijk schoon te maken. Je kunt dus beter een gladgestucte muur gebruiken dan eentje met Spachtelputz.

Het leuke van het Whiteboardpakket is dat het kinderlijk eenvoudig is, en dat alles in die ene doos zit. Wat dan? Naast de transparante whiteboardverf, goed voor acht vierkante meter, krijg je zelfs een verfrollertje bij. Met die combinatie kom je al een heel eind. Rol de verf een keer goed uit op de muur (goed opletten waar je geweest bent, en na één keer rollen niet meer aankomen!) en laat het goed drogen. Nu ben je al klaar om te tekenen. Daarvoor neem je één van de vier meegeleverde stiften mee. Het schoonmaken gaat eenvoudig met de wisser en de meegeleverde reiniggingsspray. Is dat handig, of niet?

Whiteboardverf, Sam Creative
Prijs: 80 euro

Dit product bij: Sam Creative  |  Whiteboards.nl


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.