Recensie: Weet je wat ik je vragen wou? Op allerlei plekjes een kusje van jou, Marianne Busser en Ron Schroder

Dit kleine konijntje zegt: ‘k heb een geheimpje want weet je wat ik je vragen wou: in Rome, in China, Parijs en in Londen en op andere plekjes een kusje van jou. Ik zou graag een rondvaart met jou willen maken door Amsterdam in een prachtige boot en als we dan onder een bruggetje varen dan wil ik een kusje bij jou op je schoot.

Dit ontzettend lieve en schattige boekje (en dan heb ik het ook over het bescheiden formaat) is een absoluut geschenkje voor iedereen die verliefd is. Twee konijntjes gaan de wereld rond, en in iedere romantische stad wordt het typische kenmerk benoemd, gekoppeld aan de liefde van hem voor haar. Een ware bron van inspiratie dus voor wie de plekjes kent, een droom om op weg te zweven voor hen die er slechts van gehoord hebben. Marianne Busser weet in slechts enkele zinnen een romantische en lieve situatie te schetsen, gekoppeld aan vele kusjes die het mannetjeskonijn aan zijn liefde wil geven. Een aanrader voor (stille) verliefden, geliefden en voor wie eens een hart wil voelen smelten.

Weet je wat ik je vragen wou? Op allerlei plekjes een kusje van jou! Marianne Busser en Ron Schroder
Unieboek, Januari 2012, 32 pagina’s, gebonden paperback.
Prijs: 5 euro. ISBN: 9789000307432

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.