Recensie: Wazooka fun Blaster 2-in-1, Zuru


Ga goed voorbereid het (water)gevecht in met deze Wazooka 2 in 1 Fun Blaster. Dit pistool kan zowel met water als met verschillende foam pijlen gebruikt worden. Als waterpistool heeft dit geweer een krachtige straal, waarmee de vijand kan worden uitgeschakeld. Hij schiet tot wel 15 meter ver!
Is het geen weer om een watergevecht te houden? Plaats dan één van de foam pijlen op de wazooka en richt op je doel. Met een harde druk vliegt de pijl weg. Je kunt hierbij kiezen uit pijlen, raketten, ballen en zelfs een foam vliegtuig!

Dankzij de eenvoudige werking is het pistool ook geschikt voor wat jongere kinderen, hoewel het flinke formaat anders doet vermoeden. Doordat het pistool afhankelijk is van de pompbeweging is de werking ervan evenredig aan de kracht van de gebruiker: een sterker persoon zal een krachtigere straal weten te produceren dan een minder sterk persoon. Maar gelukkig hoef je ook niet altijd direct te vechten met het geweer: stel een leuk doel op, en gebruik alle middelen in je bereik om dat doel te raken!

Het pistool zelf is van solide kunststof, dat zeker tegen een stootje kan. Gelukkig maar, want op die manier kun je het pistool keer op keer blijven gebruiken. Het maakt gebruik van een pompbeweging, en heeft dan ook geen mechanische onderdelen, behalve het heen-en weerschuiven van de loop. Deze is echter stevig, en heeft geen speling, zodat je er jaren lang plezier van kunt hebben. De foam elementen (raketten, vliegtuig, ballen) zijn best dik, waardoor ook deze wel wat kunnen hebben. Zeker bij normaal gebruik voorzie ik geen problemen dat ze snel stuk zouden gaan: onze jongens hebben er in ieder geval al veel plezier mee gehad, en dan heeft het speelgoed wel het geweld van een kleuter te verduren!

Wazooka fun Blaster 2-in-1, Zuru
Prijs: ca. 25 euro
Leeftijd: vanaf ca. 6 jaar

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.