logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Wat vrouwen van mannen kunnen verwachten, Prof. dr. Nicolien Neef

Eeuwenlang heeft de mens zijn brein gepijnigd over de verschillen tussen de man en de vrouw. Het is algemeen bekend dat het vrouwelijke ras in veel opzichten superieur is aan het mannelijke, onder meer op emotioneel, cognitief en sociaal vlak.

Maar tot op de dag van vandaag hebben de ondoorgrondelijke, complexe kenmerken van de geest van de vrouw de wetenschap voor raadsels gesteld. Hun verwachtingen van mannen zijn torenhoog. Vrouwen willen belangstelling, begrip en liefde. Ze willen waardering, een helpende hand in het huishouden en bovenal: aandacht.

Om het onbegrip en de misverstanden in de relatie tussen een man en een vrouw voorgoed uit de weg te ruimen, geeft dit baanbrekende boek je antwoord op de belangrijkste vraag in een vrouwenleven: Wat kunnen vrouwen van mannen verwachten? Na jaren van volhardend onderzoek heeft prof. dr. Nicolien Neef de verbijsterende waarheid exact vastgesteld. Met deze onderzoeksresultaten in de hand sta je als vrouw nooit meer voor verrassingen!

Het boek ‘Wat vrouwen van mannen kunnen verwachten’ laat zich dan ook zeer makkelijk lezen: je zult merken dat je er zonder al te veel inspanningen doorheen bent. Voor je het weet eb je er doorheen, want één ding is zeker: dit boek laat je niet liggen voor je het van kaft tot kaft beschouwd hebt. Ikzelf, als man, stond werkelijk perplex van de inhoud van dit 192-pagina’s tellende werk. Maar onthoud: het is slechts de basis, een werkelijke invulling zul je zelf moeten geven!

Wat vrouwen van mannen kunnen verwachten, Prof. dr. Nicolien Neef
BBNC uitgeverij. 192 pagina’s. Paperback.
Prijs: 6,95 euro. ISBN: 9789045312569


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.