Recensie: Waar zit die G-Spot dan? Marianne Ras


Zijn mannen gemaakt om vreemd te gaan? Waar zit de G-spot? Waarom hebben veertigplusvrouwen de beste seks? Was is beter: een lange of een korte penis? Is sexting overspel? Botox of laat maar hangen? Bestaat monogamie? Waarom kreunen vrouwen tijdens seks? Kun je sperma lekkerder maken?

 

Het schijnt dat vrouwen niet voor hun eigen plezier kreunen maar om mannen sneller te laten klaarkomen. En wetenschappers beweren ook dat roken en alcohol de smaak van sperma bitter maken en dat groenten en fruit de grote zoetmakers zijn.

Waar zit die G-spot dan? is een vrolijk boek met inhoud over de meest uiteenlopende vragen die je kunt bedenken. In haar grappige, interessante en opmerkelijke antwoorden, mede gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, laat de auteur zien dat het goed is om je eigen lichaam en dat van de ander te kennen; weet wat je doet en heb respect voor elkaar.

Waar zit die G-spot dan? is een boek waarin op een leuke en vrolijke manier feitjes over het seksleven worden gedeeld. Niet alleen eigenschappen over vrouwen, maar natuurlijk komen ook mannen aan bod. Zo worden tussen neus en lippen door een aantal taboes doorbroken en wordt antwoord gegeven op vragen die je misschien niet direct aan iemand hebt durven stellen. De wens van Marianne Ras? Dat dit boekje bijdraagt aan een spannend en plezierig liefdesleven en voor iedereen die seksualiteit nog meer wil ontdekken en er van alles over wil weten. Want: seks is spannend, opwindend en vooral heel leuk!

En dat is dan ook zeker wat dit boekje uitdraagt. Het boek is niet echt ingedeeld in hoofstukken, maar een verzameling van columns, waardoor je niet gebonden bent aan een langdradig verhaal. Zo heb je snel het antwoord op jouw vraag, en weet je direct het antwoord op alle vragen die in de eerste alinea van deze recensie werden gesteld – en nog veel meer, zodat je misschien eindelijk te weten komt wat je altijd al hebt willen weten.

Waar zit die g-spot dan? Marianne Ras
Nieuw Amsterdam, oktober 2011, 176 pagina’s, paperback.
Prijs: 14,95 euro. ISBN: 9789046809402

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.