logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Waar is Wally? verzamelbox


Waar is Wally - VerzamelboxWaar is Wally? Je kent ”m wel – die lange slungel met zijn spijkerbroek, rood-witgestreepte trui en zijn speelse mutsje op? Hij kijkt je altijd zo guitig aan door zijn ronde brilletje! Maar je bent ‘m ook altijd kwijt… dat komt misschien omdat Wally de neiging heeft om het liefst in heel drukke omgevingen rond te lopen. Tja, dan vraag je er wel een beetje om, nietwaar? Weet je wat zo leuk is? Wally reist de hele wereld over! En hij laat je al die plekken zien. Hoe leuk is dat? Hij is ook zo sociaal, dat hij iemand anders vraagt om een foto te maken met hemzelf erop. Anders heb je natuurlijk geen bewijs dat Wally er is geweest. Jammer genoeg gaan die mensen altijd heel ver weg staan. Het is soms dus even zoeken naar onze vrolijke vriend.

Waar is Wally?

Dat is steevast de vraag die je moet stellen bij het zien van zo’n vakantiefoto. Het is soms even zoeken voor je hem hebt gevonden. Denk maar eens na: als je aan iets denkt wat je graag wilt, zie je het ineens overal. Wil je een bepaalde telefoon, dan lijkt iedereen ineens met dat model rond te lopen. Zo is het ook met Wally. Denk je aan zijn rood-witgestreepte shirt, dan lijkt ineens iedereen zo’n shirt aan te hebben. Of wacht… is dat wel een shirt? Het is echt zoeken geblazen met Wally!

Verzamelbox

In de Waar is Wally? verzamelbox zitten de eerste drie zoekboeken met Wally gestopt. De eerste drie boekjes van je verzameling heb je dus al binnen – maar er is nog meer dan genoeg ruimte in de metalen opbergbox voor meer! Voor in ieder boek ontdek je trouwens dat er nog een paar personages zijn die je kunt zoeken. Denk daarbij aan G. Spuis, Tovenaar Witbaard, Wenda en Woef. Zo wordt het wel heel erg lastig om Wally er tussenuit te vissen, zeg! In de doos vind je de boekjes Waar is Wally? Waar is Wally nu weer? en Waar is Wally? – De fantastische reis.

Conclusie over Waar is Wally? Verzamelbox

De zoekboeken over Wally zijn echte klassiekers. Ze gaan al heel wat jaren mee en hebben een enorme fanbase ontwikkeld. En terecht: ze zijn leuk voor jong en oud, vol grapjes, lastige instinkers en leuke ansichtkaarten van Wally zelf in de hoek van iedere zoekplaat. Deze box maakt het helemaal compleet. De zijkanten zijn rood-wit gestreept en op de bovenkant is het portret in een 3D-variant afgebeeld. Erg stoer! En er is meer dan genoeg ruimte voor véél meer boekjes!
Door:
Score: Waar is Wally? Verzamelbox krijgt 10 van de 10 punten.

Informatie

Waar is Wally? Verzamelbox,

Illustrator: Martin Handford
WPG Uitgevers, 96 pagina’s, paperback in metalen verzamelbox.
Vanaf: 6 jaar. ISBN: 9789002264696. Prijs: 19.99 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.