logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Waar is het stokstaartje? Paul Moran


Wij houden van zoekboeken. Jullie ook? Dan moet je Waar is het stokstaartje eens in handen nemen. Het is een heel bijzonder boek, waarin je met de familie Stokstaart mee op reis mag. En wel een heel bijzondere reis: een reis door de tijd! Probeer op iedere plaat maar eens alle tien de gezinsleden te zoeken.

En op tijdreis, dat gaan ze! Je vind ze tussen de dino’s, tussen de cowboys in het wilde westen, bijd e Egyptenaren, de Inca’s, de piraten, de Gouden Eeuw, en nog veel, veel meer andere tijdperken die belangrijk zijn geweest. Op iedere pagina vind je terug in welke tijd ze zijn, en in welk jaar dat was. Daarnaast staat er een heel korte omschrijving bij, met een zoekopdracht die speciaal voor die plaat is. Achter in het boek vind je checklists voor speurneuzen met extra zoekopdrachten, en natuurlijk ook de oplossing voor de vraag waar de tien stokstaartjes nu eigenlijk uithangen. En misschien vind je zelf wel Robbie de Eekhoorn en Kevin de Valk… succes met dit bijzondere en leerzame boek!

Waar is het stokstaartje? Paul Moran
Gottmer, oktober 2012, 48 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9,95 euro. Leeftijd: vanaf 4 jaar. ISBN: 9789025752637


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.