logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Waanzinnig gedroomd, Kinderen voor Kinderen

9789048822140[1]Het jongerenkoor Kinderen voor Kinderen bestond vorig jaar maar liefst 35 jaar. Dat werd groots gevierd, met verzamel-cd’s, een theatershow… en het boek Waanzinnig gedroomd, waarin de songteksten staan van de leukste liedjes van de afgelopen 35 jaar. Superleuk om te lezen, maar vooral om bij mee te zingen, zo hard als je kunt! Lees en zing mee met de songteksten van de liedjes van Paul van Loon, Willem WIlming, Ivo de Wijs, Sjoerd Kuyper en Herman Pieter de Boer. Dit team aan zwaargewichten heeft de afgelopen decennia schitterende liedjes afgeleverd. De teksten zijn soms heel helder en grappig, soms indringend en zwaar, vaak dubbelzinnig en doorspekt met woordgrapjes. Die kun je gewoon niet missen. Meezingen gaat vanzelf met deze verzameling liedjes. Wil je liever meezingen? Ga dan naar www.kinderenvoorkinderen.nl of gebruik de gratis app. Zo kun je meezingen met de Kinderen voor Kinderen Karaoke!

Informatie

Waanzinnig gedroomd
Illustrator: Esther Leeuwrik Uitgeverij Moon, 96 pagina’s, hardcover. Prijs: 14,95 euro. Leeftijd: vanaf 10 jaar. ISBN: 9789048822140

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.