logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bouw je eigen VW T1 bus met Ravensburger 3D puzzel


Vind je puzzelen wat saai? Tja, ergens kan ik me daar wel iets bij voorstellen. Bij puzzelen denk ik namelijk ook aan bloemenvazen, oude schilderijen of zoetsappige plaatjes. Maar het kan natuurlijk ook anders. In het assortiment van Ravensburger Ravensburger zitten bijvoorbeeld ook aanzienlijk stoerdere afbeeldingen. Of wat dacht je van een 3D puzzel? Dát is pas gaaf. Dan maak je – al puzzelend – gewoon een echt gebouw! De Eiffeltoren, Arc de Triomph, de Tower Bridge of een vuurtoren… en vanaf nu kun je ook aan de slag met een stoere VW bus T1, de eerste bestelwagen van Volkswagen. Een echt stijlicoon, die stoer op iedere plek zal stralen.

Puzzelen maar

De Ravensburger 3D VW T1 bestaat uit niet meer dan 162 stukjes. Die zijn van hard plastic en deels buigbaar. Zo kun je ze makkelijk in elkaar klikken. Dankzij een paar extra accessoires wordt de Volkswagen nog echter – en een stukje stabieler. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bumpers, zijspiegels en zelfs een surfplank, voor dat echte vrijheids-gevoel. In tegenstelling tot bouwpakketten heb je bij deze 3D puzzel trouwens geen lijm nodig. Je hoeft alleen maar goed te kijken en een beetje op te letten dat je de juiste stukjes op de juiste plek in elkaar klikt. Hoe simpel kun je het maken? Nadeeltje: het is nu eerder een bouwpakket geworden dan een puzzel.


Recensie over VW T1 bus 3D puzzel

De T1 Bulli staat voor een stukje echte nostalgie. In Nederland wordt de T1 al snel het vaste transportmiddel van de PTT en doet hij ook zijn intrede als ambulance en politiebusje. Maar het busje staat vooral symbool voor vrijheid en avontuur! De auto was razend populair onder hippies en ook tegenwoordig is het helemaal hip om ermee op vakantie te gaan. Ook de 3D puzzel van Ravensburger maakt indruk. Met z’n opvallende klassieke kleuren, bewegende wielen, glimmende bumpers en de meegeleverde surfplank is deze klassieker een echte eyecatcher!

Score: 8


Informatie

VW T1 bus 3D puzzel, Ravensburger
Meer weten?
Prijs: 29.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.