logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Vrolijke lichtgevende Num Noms


Num Noms zijn schattige (en soms ook een tikje stoere) gebakjes in verschillende geuren en kleuren. Je kunt ze stapelen en combineren tot mooie stapel-ijsjes en kleurrijke cupcakes, waarbij de geur een heel belangrijke rol speelt. Er zijn Nums (de zachte varianten) en die je over de Noms kunt zetten, de hardere binnenste figuurtjes. Er zijn verschillende Num Nom speelsets, waarbij iedere Nom zijn eigen accessoire heeft: wieltjes, stempels… en lichtjes!

Licht in de duisternis

Het grappige van de lichtgevende Num Noms is natuurlijk het lampje dat in de Nom zit. Via een knopje, bovenop het figuurtje, kun je het knipperlampje activeren of weer uitschakelen. En zet je een Num over de Nom, dan wordt het lichtje wat verzacht, verspreid en extra shiny door de glitters in de Num.

Verrassing

Voor iedereen die wel van een snack en een verrassing houdt, zijn de Num Noms Yoghurtpakjes de ideale match. Je weet niet wat je gaat krijgen, maar je kunt er vanuit gaan dat het heerlijk zal ruiken. In een pakje vind je één Num en één Nom. De nieuwe geuren dit voorjaar zijn onder meer marshmallow, donut en partyfood.

num noms lunchbox
Luxe lunchboxen

Met deze lunchbox ben je de trendsetter op het schoolplein! In deze trommel vind je tien geurige Nums, één verrassings-Num en twee Noms. Geef een nadruk op je stijl met de verschillende stempels die komen bij deze Noms, allemaal met een eigen kleur en icoontje. Ook zijn er in deze set Noms met gummetjes. De lunchboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maaltijdthema’s, met herkenbare geuren. Klaar met spelen? Dan functioneert de box als de ideale opbergplek voor je Num Noms.

Conclusie over Lichtgevende Num Noms

Een beetje meisjesachtig zijn ze wel, de Num Noms, maar misschien hadden wij gewoon pech met twee roze figuurtjes met strikjes. Zo te zien bestaan er namelijk ook een mooi aantal stoerdere gebakjes, die prima voor jongens kunnen. Lekker verzamelen met je zusje, wellicht? Het lichtgevende effect is wel cool, trouwens.
Door: CooleSuggesties
Score: Lichtgevende Num Noms krijgt 7 van de 10 punten.

Informatie

Lichtgevende Num Noms, MGA Entertainment
Klik hier voor de website
Prijs: 4.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.