logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: View-Master, Fisher Price


viewmaster

3D iets nieuws en helemaal van deze tijd? Van deze tijd ja, maar nieuw? Welnee! 3D beelden bestaan al zo ontzettend lang! Een paar eeuwen geleden werd al gewerkt met twee beelden, die je dicht bij je oog plaatst. Door die beelden tegelijk te bekijken wordt er in je hersenen een beeld gevormd. Die techniek werd al een flinke tijd geleden gebruikt in de Viewmaster, van Fisher Price. Deze stereoscopische kijker werkt met de bekende ronde schijven, waarin de plaatjes zijn verwerkt.

En daarbij is de View-Master wel de basis en verreweg de meestbekende en gebruikte van allemaal. Het is een ontzettend degelijk apparaat. Met een ferme hendel kunnen jonge kinderen de kaarten ronddraaien, en genieten van het volgende wonder. De kijker is voorzien van een rubber oogschelp. Daardoor worden kinderen uitgenodigd om hem comfortabel tegen de ogen de houden, waardoor de plaatjes lekker groot en goed te zien zijn. Urenlang genieten van de vele beschikbare kaarten. Vanaf 3 jaar. De Viewmaster Classic is beschikbaar in 4 hippe, nieuwe kleuren (rood, blauw, paars of groen); ieder apart verkocht.

Met de producten van View-Master 3D gaat er een wereld van plezier en avontuur voor je open. Het lijkt net alsof je er echt bent!

View-Master, Fisher Price
Prijs: vanaf 6,99 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.