Recensie: Victorinox Classic Limited Edition 2011


Het klassieke zakmes van Victorinox is een onmisbaar item voor werkelijk iedereen. Voor wie niet met een standaard rood mes wil rondlopen, voorzien van het klassieke logo van het Zwitserse merk, maar liever een meer trendy ontwerp heeft, kan kiezen uit tien nieuwe en tijdelijke designs. Ga voor Tropical Juice, Roaring Sixtues, Sunset Hills, Chanting Robots, Tula Pink, Loving You, Button Skirmish, Technology Trash, Breeze of Nature en Patty Young.

De messen hebben zeven functies: een mes, schroevendraaier, schaartje, vijl, pincet, tandenstoker en een sleutelring. Het mes is niet al te groot (58x18x9mm), zodat het makkelijk aan je sleutelbos of tas kan worden gehangen. Zo heb je altijd het handige hulpmiddel bij de hand. En dat het onmisbaar is, dat blijkt pas echt als je hem in je bezit hebt. Zo is hij mij al meermaals van pas gekomen, met name wanneer je op pad bent, maar ook thuis grijp ik er steeds vaker naar, eenvoudigweg omdat ik er aan gewend begin te raken. Dus als één van de kinderen weer eens een draadje los heeft aan zijn kleding, een gescheurd nageltje, er een speelgoedverpakking opengemaakt moet worden, een te stevig gesealde dvd opengemaakt, batterijen vervangen moeten worden van een stuk speelgoed: de Victorinox Classic is altijd paraat, waarbij de vlijmscherpe mesbladen overal zonder moeite doorheen glijden.

Dat is ook direct de kracht van het product: hoe klein en goedkoop ook, het is toch vervaardigd met de nauwkeurigheid van de Zwitserse fabriek. De roestvrij stalen messen zijn en blijven dan ook betrouwbaar, en de fabriek staat hier voor de volle honderd procent achter: ze geven levenslange garantie, zelfs op een klein product als dit!

Classic Limited Edition 2011, Victorinox
Prijs: 16,50 euro
Verkrijgbaar tot juni 2012

Meer informatie? Kijk dan eens op Homeij Oisterwijk B.V. of mail naar sales@homeij.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.